Afbeelding
Gemeente Ede

Edeseweg en fietspad Enkalaan tijdelijk dicht voor werkzaamheden Parklaan Ede

6 december 2023 om 11:30 Verkeer en vervoer

EDE De werkzaamheden aan de Parklaan gaan onverminderd door. Dat heeft voor komende week weer tot gevolg dat verkeersdeelnemers te maken krijgen met twee tijdelijke afsluitingen.

Zo wordt maandag 11 december de Edeseweg nabij de inrit van de boerderij van Hoekelum afgesloten voor verkeer richting Bennekom. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de nieuwe verbindingsweg naar de Poortwachter. Fietsers kunnen wel blijven fietsen in beide richtingen. Op woensdag 13 december einde van de dag gaat de weg weer open voor het verkeer in de richting van Bennekom.

FIETSPAD KRUISING ENKALAAN

Verder wordt op dit moment hard gewerkt aan het riool langs de Bennekomseweg. Dit loopt ook onder het kruispunt met de Enkalaan door. Vanaf maandag 11 december 07.00 uur maken de wegwerkers diepe putten in het midden van het fietspad. Dit gebeurt met een hydraulische kraan, waardoor het fietspad bij de Enkalaan dicht moet. 

Fietsers kunnen tijdens de afsluiting via het Paddenlaantje rijden. Voetgangers kunnen de omleidingsroute voor fietsers volgen. Fietsers kunnen tijdens de afsluiting de Enkawijk niet in- en uitrijden via de Enkalaan. Op vrijdag 15 december aan het einde van de dag gaat het fietspad weer open.

De Bennekomseweg blijft open voor gemotoriseerd verkeer richting Bennekom. Autoverkeer kan de Enkawijk gewoon in- en uitrijden via het kruispunt Enkalaan.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie