ANGELI hairstyling is een bekende naam in Bennekom.
ANGELI hairstyling is een bekende naam in Bennekom. Eigen foto

ANGELI en Bennekom al 10 jaar een perfecte match: ‘Jubileummaand februari vol voordeelacties’

24 januari 2024 om 14:33 Zakelijk

BENNEKOM ANGELI hairstyling is een bekende naam in Bennekom. Astrid de Jager is de eigenaresse. De salon viert haar 10-jarige jubileum. Hét moment voor een interview.

Van harte gefeliciteerd met het jubileum.
,,Dank je wel. Ik ben een gelukkig mens. Ook vanwege de verbouwing van de salon. Het buurpand is bij het oorspronkelijk pand getrokken. Het resultaat is prachtig.”

Het is een enorme verandering.
,,Als ondernemer ontkom je niet aan veranderingen. Ik vind dat leuk en spannend tegelijk. Eind 2022 zijn de salons in Ede en Bennekom samengevoegd. Dat was een grote stap, maar een hele goede. Eén team, één salon en één plek is veel efficiënter. De salon in Bennekom ligt centraler, er is voldoende parkeerruimte én er was ruimte om te groeien.”

ANGELI hairstyling was jarenlang verbonden met Ede.
,,Kapsalon Angeli bestaat sinds de jaren zestig. In 2010 nam ik de kapsalon over van mijn schoonvader. In Ede leerde ik dat je kunt ondernemen zonder je creativiteit te verliezen. Inmiddels zie ik mijzelf als een creatieve ondernemer. Mijn echtgenoot Gerdo doet alle zakelijke werkzaamheden. Het werkt perfect.”  

,,In 2014 besloten we om een tweede salon te starten. Dat werd Bennekom. Ik voelde mij er direct thuis. Eind 2022 is Ede losgelaten en zijn we samengegaan in Bennekom. Een grote salon vraagt een andere organisatie. Wij keken daarvoor goed naar onze salon in het centrum van Utrecht. Daar, aan de Oudenoord, hebben wij SERVAAS Hair Beauty CitySpa. Deze salon functioneert los van ANGELI hairstyling. Bij SERVAAS werken ongeveer 20 mensen. De frontservice en de backservice zijn daar heel goed op elkaar ingespeeld. In Bennekom doen we het nu precies zo. Het resultaat is volledige aandacht voor de klant. “

Wat kunnen klanten verwachten van de nieuwe locatie in Bennekom?
,,De salon is stijlvol, modern en comfortabel. Onze kernwaarde is aandacht voor de klant. Deze ambiance straalt rust en aandacht uit. Het creëren van een gastvrij gevoel voor de klant is voor mij van groot belang. Duurzaamheid is net zo belangrijk. Daarmee bedoelen wij ook duurzaamheid in relaties.”

,,De salon staat in het hart van Bennekom. Waar wij kunnen, daar dragen wij bij aan de gemeenschapszin. Maar ook op individueel niveau doen wij wat we kunnen. Als hairstylist kom je letterlijk heel dicht bij de ander.”

Hoe ziet de toekomst eruit voor ANGELI Hairstyling?
,,De toekomst is iets waar wij ons enorm op verheugen. We hebben nu meer ruimte voor nieuwe talenten. Vaktechnisch blijven we ons ook verder ontwikkelen. Op het gebied van duurzaamheid doen we het al goed, maar we zoeken naar nóg beter. Hoe verkleinen wij onze ecologische voetafdruk en hoe belasten we het milieu zo min mogelijk? Die zoektocht houdt nooit op.”

,,Het belang van de klant blijft ons uitgangspunt. Wij geloven in het creëren van een unieke, persoonlijke ervaring voor elke klant. Onze stylisten zijn niet alleen experts in hun vak, maar ook in het luisteren naar en begrijpen van de individuele wensen van de klant. Dat maakt ons vak ook zo mooi.”

Ik hoor aan alles dat ANGELI hairstyling om haar klanten geeft.
,,Wat mooi dat je dat zegt. Dat is ook zo. Wij houden van ons vak én van de mensen om ons heen. Die liefde en aandacht krijgen wij trouwens ook weer terug. Wij krijgen zóveel steun van onze klanten. Maar ook van collega-ondernemers, van buren en natuurlijk van al onze medewerkers. Onze dank is groot en komt recht vanuit ons hart. Wij vieren de jubileummaand februari trouwens met leuke voordeelacties.”

ANGELI hairstyling is gevestigd aan de Dorpsstraat 47 in Bennekom.  Scan de QR-code voor de ANGELI-nieuwsbrief met leuke voordeel acties.

Dit artikel wordt u aangeboden door ANGELI hairstyling. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie