Bouwbedrijf Van Middendorp is sinds begin november gevestigd in een nieuw pand aan Het Laar.
Bouwbedrijf Van Middendorp is sinds begin november gevestigd in een nieuw pand aan Het Laar. Van Middendorp
Advertorial

Van Middendorp toont bouwinnovaties

27 november 2019 om 16:42 Zakelijk

WEKEROM Van Middendorp opende begin november officieel de deuren van haar nieuwe pand in Wekerom. Het is een bijzonder en modern thuis geworden, waar het bouwbedrijf de laatste ontwikkelingen op het gebied van slim, duurzaam en toekomstbestendig bouwen toont aan haar klanten.

,,Ontdekken en ervaren staan centraal in ons nieuwe pand", vertelt Kees van Middendorp, sinds 2000 eigenaar van Bouwbedrijf van Middendorp. ,,De bouwwereld is volop in beweging en er komen steeds meer mogelijkheden om al tijdens de bouw te kiezen voor slimme oplossingen die elk nieuwbouwproject nóg fraaier en duurzamer maken. Denk aan verwarmd glas of klimaatplafonds. Dit soort innovaties én meer tonen we graag aan onze klanten. Het zijn oplossingen die ze vaak nog niet kennen, maar die wij al volop toepassen in de woningen die wij bouwen."

MAATWERK Kees van Middendorp is al sinds 1985 werkzaam in de bouw. In 1993 startte hij met een compagnon een bouwbedrijf en vanaf 2000 ging hij zelfstandig verder met Bouwbedrijf Van Middendorp BV. Sindsdien is het bedrijf gestaag gegroeid. ,,Tegenwoordig geven we met ongeveer vijftig medewerkers ruimte aan de idealen van onze klanten. Daarbij houden we wel van een uitdaging. We maken geen standaard bouwprojecten, maar zijn continu bezig met maatwerk."

Adriaan van der Zande, sinds 2015 de compagnon van Kees, vult aan: ,,Of het nu een aanbouw is of een hele woning, een bedrijfspand of appartementencomplex, opdrachtgevers kiezen ons altijd vanwege onze kwaliteit. Een groot compliment waar we hard voor werken."

OPEN HUIS De feestelijke opening werd op vrijdag en zaterdag 1 en 2 november heel goed bezocht. Bezoekers konden onder het genot van een hapje en een drankje op eigen gelegenheid door het pand heen lopen en ervaren hoe Van Middendorp ruimte voor idealen nog meer inhoud geeft. Ook benieuwd naar dit bijzondere pand? Bel dan voor een afspraak en kom langs.

Bouwbedrijf Van Middendorp, Het Laar 1, 6733 BZ Wekerom. Tel: 0318-596450.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie