Mw. mr. Liesbeth van den Brink-Baggerman organiseert het theatercollege.
Mw. mr. Liesbeth van den Brink-Baggerman organiseert het theatercollege. VPVA notarissen
Advertorial

'Voorkom ruzie bij de kist'

19 februari 2020 om 14:14 Zakelijk

EDE VPVA notarissen heeft wat te vieren en houdt daarom op dinsdagavond 24 maart een spectaculair theatercollege in De ReeHorst, met als gastspreker professor Bernard Schols.

Feike Klomp

Aanleiding voor deze avond is dat VPVA notarissen dit jaar stilstaat bij 20 jaar bundeling van expertises van twee notariskantoren onder één dak. Initiatiefneemster en aanjaagster van het event is notaris Liesbeth van den Brink-Baggerman. Ze vertelt er meer over.

,,Wij merken dat veel mensen nog onbekend zijn met een notariskantoor. Wij willen graag laagdrempelig zijn en u kennis laten maken met de expertise die wij in huis hebben. Als familierechtnotaris merk ik in de praktijk dat er soms nog een drempel is, maar dat is helemaal niet nodig."

DEUREN OPENSTELLEN Van den Brink: ,,Om iedereen de gelegenheid te geven nader kennis met ons werk te laten maken, hebben we dit theatercollege bedacht. Zowel particulieren als ondernemers zijn van harte welkom. Ik vind het leuk om als notaris de deuren van ons kantoor open te stellen en een bijdrage te leveren aan meer bekendheid van het notariswerk. Ik kijk uit naar het theatercollege."

AUTORITEIT Professor Bernard Schols is een autoriteit en een veelgevraagd spreker. Schols is als hoogleraar Successierecht verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen en vaak te zien in de media. Hij is ook bekend van zijn laatste boek 'Voorkom ruzie bij de kist'.

PRAKTISCH De feiten op een rij. Theatercollege. Dinsdagavond 24 maart. Locatie: De ReeHorst, Bennekomseweg 24, Ede. Ontvangst: 19.00 uur. Aanvang programma: 19.50 uur. De avond is gratis toegankelijk. Aanmelden kan via de website: www.vpvanotarissen.nl/college.

VRAGEN STELLEN ,,We krijgen al veel aanmeldingen binnen. Het aantal plaatsen is beperkt. Ik adviseer u daarom zich zo snel mogelijk aan te melden. Na afloop is er gelegenheid om 'onder het genot van' vragen te stellen aan de aanwezige notarissen en medewerkers van ons kantoor. Het team staat voor u klaar."

AANBOD VPVA notarissen helpt zowel de particuliere als de zakelijke opdrachtgever. Het team is graag betrokken bij iedere belangrijke gebeurtenis in uw leven. Of het nu gaat om een samenlevingscontract, de koop van een huis of een levenstestament. Het betrokken team helpt u graag verder.

Informatie: VPVA notarissen, Stationsweg 36, 6711 PS Ede, Telefoon: 0318 685 685, Internet: www.vpvanotarissen.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie