Het bestuur van de Gelderse  Kring kreeg verschillende foto's binnen van creatieve taarten.
Het bestuur van de Gelderse Kring kreeg verschillende foto's binnen van creatieve taarten. Gelderse Kring
Advertorial

‘De hele Gelderse Kring bakt’

11 november 2020 om 15:00 Zakelijk

EDE In deze onzekere tijden is het als businessclub een uitdaging om in verbinding met de leden te blijven. Hoe hou je dan de aandacht vast? Door ze zelf een taart te laten bakken. Onder het motto ‘De hele Gelderse Kring bakt’ werden alle leden van de jarige businessclub onlangs op ludieke wijze getrakteerd op een taartpakket.

Feike Klomp

De Gelderse Kring viert dit jaar het 25-jarig bestaan, maar ziet zich genoodzaakt om een aantal activiteiten vanwege corona af te blazen. De laatste bijeenkomsten waren een zomerse BBQ en een filmvoorstelling van Bohemian Rhapsody in het Openluchttheater Ede. Daarna is het organiseren van events vanwege corona tijdelijk gestopt.

DURF TE VRAGEN Maar het bestuur zit niet bij de pakken neer, zegt voorzitter Gert Beitler: ,,Om in verbinding te blijven doen we dit als bestuur gezamenlijk. Eind maart hebben we bijvoorbeeld direct een ‘Durf Te Vragen’ app ontwikkeld waar leden terecht kunnen met vragen en/ of uitdagingen waar ze tijdens het ondernemen tegen aan lopen. En dat leverde al heel wat waardevolle reacties op. Verder hebben we in de periode voor de zomer de leden gebeld om te vragen hoe het met ze gaat en we hebben nu ook geprobeerd om zoveel mogelijk taarten persoonlijk langs te brengen. Zo van: kun je niet naar een activiteit toe, dan brengen we de activiteit gewoon bij je thuis. Dat wordt duidelijk gewaardeerd. Pakweg de helft van de taartpakketten brachten we als bestuur zelf langs, de andere helft nam het team van De Bakkerij Ede voor haar rekening.”

LEUK IDEE De leden gingen vervolgens enthousiast met het taartpakket aan de slag. Met behulp van de nodige ingrediënten leverde dit niet alleen heerlijke taarten op, ook originele foto’s, die enthousiast op social media zijn gedeeld. Zo was één van de reacties: ,,Fantastisch leuk idee. En het smaakte ook nog eens heerlijk. Topbestuur en een leuke club waar je bij wilt horen.”

Beitler: ,,We houden de moed erin. Laten we hopen dat onze jubileumreis naar Valencia over pakweg een jaar alsnog door kan gaan. En tot die tijd houden we alle opties open om elkaar op veilige wijze te blijven ontmoeten, het draait bij De Gelderse Kring immers om het netwerken vanuit een ongedwongen sfeer.”

Businessclub De Gelderse Kring. I: www.geldersekring.nl F: degeldersekring

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie