Anastasia Kobekina (cello) en Paloma Kouider (piano).
Anastasia Kobekina (cello) en Paloma Kouider (piano). Edesche Concertzaal - Jacqueline Imminkhuizen
Advertorial

Musici spelen weer: geef ‘n concert cadeau

17 maart 2021 om 15:21 Zakelijk

EDE De Edesche Concertzaal laat musici weer spelen. ,,Wij staan op en gaan verder. De toestand duurt te lang. Wij maken weer muziek, deze lente met elf concerten. De Edesche Concertzaal start door. Doe mee!”

,,Wij, van Eskes Media, maakten, geheel in eigen huis, Classical At Home: een nieuw internationaal livestreamplatform. Wereldwijd kun je je klanten, relaties en medewerkers laten genieten van beroemde musici als Hannes Minnaar, Severin von Eckardstein, Lavinia Meijer, Eric Vloeimans, Bernd van den Bos (geboren en getogen Edenaar) en nog veel meer musici.” Eskes Media, eigenaar van DagjeWeg.NL en DagjeWeg.NL Tickets, maakt de Edesche Concertzaal opnieuw mogelijk.

Dit initiatief zorgt ervoor dat musici weer kunnen spelen en een inkomen hebben. Ook zorgt het voor het behoud van de Edesche Concertzaal en de monumentale Noorderkerk. Een bekende plek in Ede die behouden moet blijven als centrum voor maatschappelijke zingeving.

Wat is de bedoeling? Geef medewerkers, klanten en relaties een concert, eenvoudig uit te kiezen. Laat ze thuis mee genieten op tv, tablet, mobiel, op welke manier dan ook. Het enige wat gedaan moet worden is deze mensen persoonlijk uitnodigen. Er is keuze uit elf concerten, zowel licht klassiek als strijkkwartet en pianorecitals. De musici behoren tot de Nederlandse top, zoals Hannes Minnaar en Lavinia Meijer. De Edesche Concertzaal verzorgt een complete uitzending met Radio 4 presentator Sander Zwiep.

Hoe te beginnen? Eenvoudig, meld de organisatie aan op www.classicalathome.nl/business met de gegevens, een logo is handig. Na inloggen staan een link en flyer klaar. Deze kan per e-mail doorgestuurd aan je klanten, medewerkers en/of relaties. De ontvanger klikt op de link en kiest een concert. Achteraf worden de afgenomen concerten gefactureerd. Het is mogelijk een maximum budget in te voeren.

Uiteraard is het ook mogelijk zelf mee te luisteren. Op zaterdag 27 maart wordt het eerste concert uitgezonden, de Johannes-Passion van Bach. Koop een kaartje en luister mee naar een van de weinige Passions die nu in Nederland worden uitgevoerd.

Wie mee wil doen met een organisatie, kan zich aanmelden via www.classicalathome.nl/business.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie