Van links naar rechts Gerda en Steven Rietberg en Marjan Akse van Rietberg Hoorzorg.
Van links naar rechts Gerda en Steven Rietberg en Marjan Akse van Rietberg Hoorzorg. @tedxmedia

Tien jaar Rietberg Hoorzorg in Ede

8 september 2021 om 13:06 Zakelijk

EDE Het is deze maand tien jaar geleden dat Steven Rietberg besloot zelfstandig ondernemer te worden. Rietberg had op dat moment al 16 jaar ervaring binnen de branche en wilde de uitdaging aangaan om zijn eigen weg te volgen. Dat hij daarin de juiste keuzes heeft gemaakt blijkt wel uit het feit dat hij die tien jaar als zelfstandig ondernemer bestaansrecht kreeg ondanks het feit dat er in Ede ook een groot aanbod is van grootwinkelbedrijven.

door Ted Walker

Steven begon zijn carrière in 1995. In die tijd legde hij veelal ringleidingen aan. Een systeem waardoor mensen met een hoortoestel in bijvoorbeeld een grote zaal overal kunnen verstaan wat er door een spreker wordt gezegd. Daarnaast was hij veel in verzorgingstehuizen te vinden om service te verlenen. Van 2006 tot 2011 deed hij veel ervaring op bij een fabrikant van hoortoestellen. In totaal heeft Steven Rietberg dus nu 26 jaar ervaring in de hoorzorg.

OPLOSSINGEN Vanuit zijn winkel aan de Veenderweg 107 in Ede verkoopt Steven nu met zijn echtgenote Gerda en collega Marjan Akse, hoor oplossingen in allerlei vormen en maten. Want wie denkt dat het bij een hoortoestel blijft bij gehoorvermindering, die heeft het mis. ,,Natuurlijk is dat een belangrijk onderdeel van de diensten die we leveren’’, vertelt Steven. ,,We geven onze klant ondersteuning bij slechthorendheid in het algemeen, maar bijvoorbeeld ook bij het niet kunnen verstaan van de telefoon of televisie, of juist in een rumoerige omgeving. Of te wel we bieden oplossingen als de klant een gehoorvermindering heeft opgelopen.’’

ONAFHANKELIJK ADVIES Rietberg Hoorzorg is een onafhankelijke audicien, hetgeen tot gevolg heeft dat u een onafhankelijk, op maat gesneden advies krijgt en niet geleid wordt door beleid dat door een zorgverzekeraar opgelegd wordt. Deze oplossingen zijn er om een probleem te verhelpen, maar een gehoorbeschadiging voorkomen is natuurlijk beter. 

,,Daarom houden wij ons ook bezig met gehoorbescherming. Gehoorschade loop je sneller op dan je wellicht verwacht. Verkeerslawaai van zo’n 83 dB bijvoorbeeld, denk aan mensen die aan de weg werken, levert al na vier uur gehoorschade op. Kom gerust bij ons langs en laat ons horen wat we voor jou kunnen betekenen’’, eindigt Steven Rietberg uitnodigend.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Rietberg Hoorzorg. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie