Ilja Daane en Patrick Franken in het gedeelte waar ook de groepslessen gegeven worden.
Ilja Daane en Patrick Franken in het gedeelte waar ook de groepslessen gegeven worden. @tedxmedia

Experience Fitness Boutique in Ede: ‘Uniek in de regio’

15 september 2021 om 19:51 Zakelijk

EDE ,,Wij begeleiden mannen en vrouwen die fitter willen worden en/ of af willen vallen of juist aan willen komen. We coachen onze leden op het gebied van voeding, training en levenswijze. Dat doen we onder andere door middel van personal training, personal group training met niet meer dan acht deelnemers per keer, we bieden onze leden een app aan die hen begeleid en we staan altijd klaar met raad en daad, ook tijdens de vrije fitness uren.’’

door Ted Walker

Patrick Franken en Ilja Daane zijn de trainers van Experience Fitness Boutique aan de Groenendaal in Ede. De trainingsruimte is gevestigd in een voormalig gymlokaal en dus ruim. Zo ruim, dat middels een verplaatsbare afscheiding in tweeën kan worden verdeeld. Experience Fitness Boutique biedt namelijk een unieke mogelijkheid voor vrouwen. ,,Voor zover ik weet zijn wij de enige in de regio waarbij vrouwen de mogelijkheid hebben om gescheiden van mannen aan hun lichaam en conditie te werken, en daar is behoefte aan’’, zegt Ilja. ,,Waarom dit is? Dat kan verschillende redenen hebben. Het kan bijvoorbeeld gaan om vrouwen die zich graag bedekt gekleed in het openbaar begeven. Sporten kan dan wellicht onpraktisch en erg warm zijn. Of het gaat om vrouwen die graag krachttraining willen doen maar zich niet prettig voelen in het kracht gedeelte van een sportschool tussen de mannen, waardoor zij jammer genoeg weer op de cardio apparatuur belanden. Voor deze groep dames is het een goede uitkomst om te sporten bij Women Only Fitness Boutique.

In de ruimte waar de dames kunnen trainen is ook ruimte voor groepslessen. De ervaren en gecertificeerde personal trainers van Experience Fitness Boutique geven er bijvoorbeeld Bodypump, shape strenght en strenght & conditioning in een groep van maximaal 6-8 dames. Maar ook voor de heren (en dames gemengd) zijn er groepslessen als circuit krachttraining, crosstraining, bodypump en high intensity interval training.

Aan de andere kant staan fitnessapparaten. ‘Vintage fitness’, zoals Patrick kernachtig typeert. De apparaten staan er niet om alleen maar aan te ‘sleuren’, het zijn middelen om doelen te bereiken. ,,Dat is waar het om gaat’’, zegt Patrick. ,,Je komt hier om een doel te bereiken, en wij helpen je door middel van sporten en coaching die doelen te bereiken én vast te houden.’’

Meer informatie: experiencefitnessboutique.nl Patrick Franken 06 50451355 Ilja Daane 06 10842580.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Experience Fitness Boutique. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie