Okan Bekar in zijn werkplaats aan de Vening Meineszstraat 1a in Ede. Kijk op bandenspecialistede.nl voor meer informatie.
Okan Bekar in zijn werkplaats aan de Vening Meineszstraat 1a in Ede. Kijk op bandenspecialistede.nl voor meer informatie. @tedxmedia

Okan Bekar is De Bandenspecialist: ‘Ook voor remmen en ander klein onderhoud’

20 oktober 2021 om 17:00 Zakelijk

EDE Hij deed jarenlang ervaring op bij een landelijk bekende garageketen en haalde daar de nodige diploma’s zoals die van apk-keurmeester en het monteursdiploma, toen hij op enig moment de ambitie kreeg om voor zichzelf te beginnen. ,,Ik ben mijn vorige werkgever dankbaar, maar ik was toe aan een volgende stap in mijn leven. Daarom ben ik Bandenspecialist Ede op de Vening Meineszstraat 1a gestart. Een kleinschalig bedrijf dat scherpe prijzen hanteert en waar de klant weer echt koning is.’’

door Ted Walker

Dat zegt Okan Bekar terwijl hij trots om zich heen kijkt. Groot is het pand inderdaad niet, maar de inrichting liegt er niet om. ,,Alles wat nodig is om mensen snel de weg weer op te helpen is aanwezig. Ik heb lang gespaard voordat ik deze stap kon maken. Op apparatuur besparen is namelijk het laatste wat ik wilde. Ik ben er blij mee dat ik met de nieuwste apparatuur mag werken. Het gebouw is groot genoeg om mijn werk goed in te doen, en niet onnodig groot zodat ik hoge prijzen moet vragen om de maandelijkse kosten op te kunnen hoesten. En dat is dus voordelig voor de klant’’, zegt hij.

DIENSTENAANBOD Bij Bandenspecialist Ede kunnen mensen terecht voor nieuwe en gebruikt zomer- en winterbanden, maar Okan levert meer diensten. ,,De banden vormen wel de hoofdmoot’’, legt hij uit. ,,Ik lever al een gebruikte band vanaf 15 euro en montage vanaf 9,99 euro per band. Ideaal voor bijvoorbeeld klanten die nog een jaar door willen rijden maar wel andere banden nodig hebben om nog een jaar apk op de auto te krijgen. Ook voor bijvoorbeeld nieuwe remmen of kapotte verlichting kan de klant bij mij terecht’’, zegt Okan Bekar.

GARANTIE Op de tweedehands banden die de monteur verkoopt geeft hij zelfs garantie. ,,Het gebeurt bijna nooit maar het kan wel; een band die langzaam leegloopt of die te veel geluid blijkt te maken. Mijn klanten kunnen binnen een week terugkomen met een dergelijke band en die vervang ik dan gratis terwijl ze wachten. Overigens is dat, ‘klaar terwijl u wacht’, een service die ik in de volle breedte doorvoer. Als de klant op afspraak nieuwe banden komt laten monteren, dan kan hij de auto binnen een half uur weer meenemen. We zitten vlakbij een grote supermarkt waar de klant ondertussen boodschappen kan doen. Vaak ben ik dan nog eerder klaar dan de klant’’, zegt Okan Bekar trots tot besluit.

Deze advertorial wordt u aangeboden door De Bandenspecialist. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie