Spandoek pand Lusec
Spandoek pand Lusec S. Luchtenburg

Nieuwe leslocatie Lusec Veiligheidsopleidingen

Zakelijk Deel je nieuws

Als je in Ede over het industrieterrein rijdt, heb je wellicht een nieuw spandoek gezien. Lusec heeft zich gevestigd in Ede om veiligheidsopleidingen te realiseren. Met EHBO, BHV en VCA trainingen krijgen cursisten kennis over ongevallen, bedrijfshulpverlening en veiligheid op de werkvloer.

Sinds mei 2021 is Lusec gevestigd in het bedrijfspand op Kelvinstraat 21. Alle faciliteiten zijn aanwezig om goed les te kunnen geven. Een ruim leslokaal, kantoorruimte en bedrijfsruimte om alle scenario oefeningen te kunnen toepassen. De afgelopen tijd is het pand netjes opgeknapt om op een prettige manier te kunnen trainen.

Door de creativiteit van eigenaar Sander Luchtenburg weet hij met zijn kennis en kunde van elke training een uitdaging te maken. Sander heeft jarenlange ervaring in de particuliere beveiliging en als docent veiligheid. Hier gaf hij ook EHBO-cursussen aan beveiligers. Met veiligheid wilde hij uiteindelijk meer doen als zelfstandig ondernemer.

De huiselijke entree en kantine in het pand zorgen voor ontspanning voor aanvang van de cursus en in de pauzes. De lessen worden gegeven in een ruim en fris leslokaal met moderne meubels. Verder is er voldoende ruimte om verschillende scenario’s in de praktijk te oefenen.

Op zaterdag 6 november van 11:00 tot 15:00 uur houdt Lusec open huis. Je bent van harte welkom om kennis te maken, te proeven van een cursus, informatie op te doen en het pand te komen bekijken! Je kunt doorgeven met hoeveel personen op info@lusec.nl

advertentie
advertentie