Huib en Miranda van Velsen voor hun huidige woning in Heelsum.
Huib en Miranda van Velsen voor hun huidige woning in Heelsum. @tedxmedia

(Ver)kopen zonder zorgen: ‘Hij is tot het uiterste gegaan’

15 december 2021 om 15:42 Zakelijk

BENNEKOM Hun zoektocht naar een nieuwe woning startte, zoals bij velen, op Funda. Haast hadden ze niet, want Huib en Miranda van Velsen woonden al 27 jaar met veel plezier aan de Van Kellstraat in Bennekom. Inmiddels zijn ze de trotse eigenaren van een vrijstaande woning aan een mooie laan in Heelsum. ,,Met veel dank aan Jillis Baggerman én zijn team.”

,,Drie jaar geleden begon het te kriebelen’’, vertelt Miranda. ,,We waren de wijk waarin wij woonden een beetje ontgroeid en toe aan een nieuwe stap. Af en toen keken we op Funda en een enkele keer maakten we een afspraak voor een bezichtiging, maar altijd zonder succes. En toen zagen we deze woning in Heelsum. We trokken de stoute schoenen aan en belden met het kantoor van Jillis Baggerman. We konden dezelfde middag al bij hem terecht en hij heeft toen meteen een bezichtiging voor ons geregeld.” 

REGIE IN HANDEN Na de eerste bezichtiging volgde al snel een tweede. ,,Ook daar was hij bij. Het was fijn om Jillis naast ons te hebben, hij kijkt tenslotte met andere ogen naar een woning.” Voor een goed technisch advies schakelden de twee een bouwkundig expert in. ,,Ook dat regelde Jillis voor ons.” 

Toen het echtpaar een bod wilde uitbrengen merkten ze weer hoeveel ervaring Jillis in zijn vak heeft. ,,Hij heeft ons steeds van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en zorgde ervoor dat hij de regie in handen hield. Hij is tot het uiterste gegaan, met een prachtig resultaat, want enkele maanden later kregen we de sleutel van ons droomhuis dat we voor een goede prijs hebben gekocht.”

SPIJKERS MET KOPPEN Zodra Huib en Miranda wisten dat zij een bod op hun droomhuis wilden uitbrengen, planden zij ook een afspraak met Marcel van Brakel van Estaete hypotheken & verzekeringen. ,,Het was heel prettig om ook onze hypotheek onder hetzelfde dak te kunnen regelen. Toen wij bij hem kwamen, had hij al het voorwerk al gedaan. We konden dus direct spijkers met koppen slaan.” 

DANKBAAR Na de aankoop van hun nieuwe woning volgde binnen een week de verkoop van hun huidige woning tegen een mooie prijs. Dankbaar omdat Jillis en zijn team zo betrokken en professioneel hadden gehandeld, verrasten Huib en Miranda hen met een heerlijke traktatie: een grote taart met in letters van chocolade ‘(Ver)kopen zonder zorgen’. ,,Dat is hoe wij de begeleiding door Jillis Baggerman én Estaete hypotheken & verzekeringen hebben ervaren.”

Deze advertorial wordt u aangeboden door Jillis Baggerman Makelaardij. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie