van links naar rechts: Henning (met gele sjaal) Zen en zittend Joost (de moeder) van Suchtelen van de Haare
van links naar rechts: Henning (met gele sjaal) Zen en zittend Joost (de moeder) van Suchtelen van de Haare George van Suchtelen van de Haare

lijstenmakerij & restauratie in ede

Zakelijk Deel je nieuws

Na een periode zonder lijstenmakerij is het hoogtijd dat er in Ede weer een lijstenmakerij & restauratie service is.

Ondanks de COVID-19 maatregelingen heeft familie Van Suchtelen van de Haare, bestaande uit moeder met haar twee zonen, besloten vanaf januari 2022 een lijstenmakerij & restauratie in Ede te starten. Het is een familiebedrijf, hoewel beide zonen tevens studeren, HBO Pedegogiek en HBO Chemie, zullen zij hun moeder assisteren waar nodig is. Joost, de moeder is afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie als kunstenaar en heeft daarna nog een Master gevolgd en een ambachtelijke opleiding tot lijstenmaker en restaurator. Het gezin is vanuit het hoge noorden in Veenendaal terecht gekomen en gaat in Ede een frisse start maken als familiebedrijf.

Van Suchtelen van de Haare | lijstenmakerij Ede, heeft een showroom met een breed assortiment aan lijsten en passe-partouts. Van klassiek tot modern en in elke prijsklasse. De showroom is gevestigd op Frankeneng 20A-7, naast Tulp-Bijl en tegenover ‘Boels’ in Ede. Parkeren is gratis. Tevens hoeft u geen afspraak te maken. De lijstenmakerij is open op: ma. di. do en vr. van 09:00 tot 17:00 uur, wo. 13:00 tot 17:00 uur en za. van 10:00 tot 17:00 uur.

Van Suchtelen van de Haare | lijstenmakerij lijsten ambachtelijk en conserverend in, waarbij het gebruik van de juiste zuurvrije materialen en de montagemethoden zorgen voor een optimale conservering.  

Uiteraard is extra maatwerk ook mogelijk zoals het op kleur brengen van een lijst of een bijzondere passe-partout toepassing.

Naast particulieren en bedrijven zijn veel van onze klanten kunstenaar, fotograaf of galeriehouder. Onze dienstverlening is van professionele kwaliteit. We kunnen de ingelijste werken bijvoorbeeld voorzien van ‘art glass’, dit glas kan UV-licht tegenhouden waardoor kunstwerken mooier blijven. Musea maken hier veelvuldig gebruik van.

U kunt de lijstenmakerij makkelijk bereiken met de auto. Kom eens langs om kennis te maken en de collectie te bekijken.

advertentie