Afbeelding
HIP
De Specialist

Haal je diploma met HIP

17 februari 2022 om 13:28 Zakelijk

EDE De examens komen er weer aan, een spannende en bijzondere tijd. Vanwege corona is het voorbereidende jaar niet optimaal geweest. Met goede begeleiding voel je je een stuk zekerder en kun je het examenjaar succesvol afsluiten. HIP biedt je de mogelijkheid om je maximaal voor te bereiden met het bijspijkeren van kennis, oefenen van examens en bouwen aan je zelfvertrouwen. 

Elke leerling leert anders en heeft andere vragen of andere onderwerpen die extra aandacht verdienen. Daarom is de examenbegeleiding bij HIP altijd maatwerk. We behandelen jouw vragen, op jouw niveau en richten ons op een aanpak die voor jou werkt. Individueel, op het moment dat het jou uitkomt. Zodat jij met jouw eindexamen het optimaal resultaat bereikt. 

ZELFVERTROUWEN Op de afgesproken dag staat een docent voor je klaar. Samen neem je het vak of het onderwerp door waar je extra hulp bij nodig hebt. Met extra uitleg, voorbeelden en oefeningen krijg je het vak nu goed onder de knie. Met individuele coaching en een plan van aanpak helpen we je om je maximaal voor te bereiden. Zodat je straks met veel zelfvertrouwen het eindexamen maakt. En voel je je toch nog niet zeker genoeg? Dan kunnen we altijd nog een volgende training inplannen. Of je volgt extra bijlessen voor dat specifieke vak. 

EXAMENS OEFENEN Wil je een examen eens oefenen? Op dezelfde manier waarop je straks ook op school het eindexamen moet doen? Dan kan dat ook bij HIP. Dat gebeurt onder dezelfde omstandigheden als waarin het examen op school gemaakt gaat worden. Zo raak je al vertrouwd met de manier van examineren en de tijdsdruk. Daarna bespreken we het examen. We bekijken waar je nu staat en wat je nog extra moet doen om straks echt goed voorbereid te zijn. Als het nodig is, kunnen we ook meteen extra bijlessen of een extra examentraining inplannen.

FAALANGST Soms kun je je nog zo goed voorbereiden en heb je alle stof geleerd, maar sla je op het examen dicht. Faalangst kan zo overheersen, dat het al je resultaten negatief kan beïnvloeden. En dat is zonde. Pak daarom zo snel mogelijk je faalangst aan met onze faalangsttraining. Dat is 1-op-1 begeleiding waarbij we je helpen om te gaan met negatieve gedachten en angsten. Zodat ook jij straks vol zelfvertrouwen je eindexamen maakt.

Al jarenlang zijn alle leerlingen geslaagd die bij ons examenbegeleiding volgen. We zijn heel trots op onze 100 procent slagingsscore. Wil jij ook maximaal voorbereid en zo zelfverzekerd als maar kan, je eindexamen maken? Dan kies je voor de examenbegeleiding van HIP.  Een goed begin is het halve werk. Meld je nu bij ons aan, dan gaan we snel aan de slag! 

Dit artikel wordt u aangeboden door Huiswerkbegeleiding HIP.  Beukenlaan 4, 6711 NH in Ede, tel. 0318 - 209474 of www.ditiship.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie