Gratis yoga en qigong

28 april 2022 om 13:27 Zakelijk Deel je nieuws

Van 9 t/m 20 mei zijn er gratis proeflessen te volgen bij ‘volg je natuur’ aan de Padberglaan 18 in Ede, voorheen ‘ahimsa yoga’. Geïnteresseerden kunnen een yoga- en/of qigongles uitproberen.

Yoga

Docent Simone van den Boogaart vertelt: “Tijdens de yoga leer je je lichaam en geest beter kennen: wat heb je nu nodig? Dat geeft vaak verfrissende inzichten. Daarnaast ontstaat door de sterkere verbinding met jezelf een gevoel van rust en vertrouwen.”
Uiteraard is er ook veel aandacht voor een grotere mobiliteit en diepe ontspanning van het lichaam.

Qigong

Qigong is een Chinese bewegingsvorm waarbij de deelnemers samenwerken met hun energie. Decennia van wetenschappelijk onderzoek laten zien dat qigong het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt.

“Door de qigong wordt je bewust van je energetische ‘inhoud’, wat vaak een nieuwe blik op jezelf geeft”, vertelt Simone. “Daarnaast ervaar je ook ontspanning en ruimte in je geest en lichaam.”

Aanmelden

Er zijn lessen op de volgende ochtenden: maandag, woensdag en vrijdag. ’s Avonds is er les op de woensdag en donderdag. Aanmelden kan via de website: www.volgjenatuur.nu.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie