Het Yogafestival Bewust voor het goede doel! vindt zaterdag 2 juli plaats.
Het Yogafestival Bewust voor het goede doel! vindt zaterdag 2 juli plaats. Bttn80 Fotografie

Yogafestival ‘Bewust voor het Goede Doel’ bij Toko Neba in Ede

Zakelijk

EDE Geniet jij ook zo van buiten sporten en ontspannen? Bestel dan snel je kaarten voor de tweede editie van het Yogafestival Bewust voor het goede doel! Op zaterdag 2 juli kan je een hele dag puur genieten met een Indonesisch tintje. Kies uit diverse soorten yoga, geniet van de massages, eet heerlijke Indonesische vegetarische maaltijden en ontspan in de prachtige tuinen bij Toko Neba, waar je je op Bali waant. En dat alles voor het goede doel, de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

YOGA, MASSAGES EN MEER Je kan kiezen uit verschillende vormen yoga, maar ook voor Tai Chi, en diverse andere leuke workshops. Maak een klankreis, kies voor een gongbad of een massage. De centrale plek van het festival is de ruime tuin van Toko Neba aan de Stationsweg 56 in Ede. Het muzikale gedeelte van de dag vindt plaats in de Ericakerk, op een steenworp afstand van de tuin. De akoestiek van de kerk zorgt voor een intense ervaring tijdens de muzikale workshops.

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen. Het festival is daarom ook een uitgelezen kans om kennis te maken met yoga.

ETEN EN DRINKEN De vegetarische Indonesische lunch en het diner worden verzorgd door Suara Gembira. Water en thee zijn gedurende de hele dag op verschillende plekken gratis verkrijgbaar. 

Ook zijn er kraampjes van onder andere Odin, Cravings for Green en Tea Freaks. Of maak je eigen smoothie op de smoothie-fiets. Tussen de workshops door is er ook genoeg tijd en ruimte voor ontspanning in de tuin.

Kan jij wel wat vakantiegevoel gebruiken? We verwelkomen je graag op ons yogafestival. Iedereen, ook de docenten, zetten zich belangeloos in voor het goede doel en natuurlijk om jou een geweldige dag te bezorgen. Kom genieten van de relaxte sfeer en waan je op Bali.

Voor alle informatie en tickets: http://www.burobewust.nu/yogafestival 

Dit artikel wordt u aangeboden door Toko Neba. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

advertentie