Paul en Rianne Buurman lieten Jillis Baggerman makelaardij hun huis aan de Ritzema Bosweg in Wageningen verkopen.
Paul en Rianne Buurman lieten Jillis Baggerman makelaardij hun huis aan de Ritzema Bosweg in Wageningen verkopen. Ted Walker Fotografie

‘Logisch dat hij onze makelaar is’

17 augustus 2022 om 13:58 Zakelijk

EDE ,,Hij verkocht ons oude huis en heeft nu ook dit huis, wat we zelf hebben laten bouwen, voor ons verkocht. Hoe we aan hem zijn gekomen? Jillis Baggerman was lang geleden de verkopend makelaar van mijn ouders en heeft toen op ons een dusdanige indruk achtergelaten dat het voor ons logisch was dat hij ook onze makelaar zou worden’’, zegt Paul Buurman uit Wageningen.

Paul en zijn vrouw Rianne Buurman lieten Jillis Baggerman makelaardij uit Bennekom hun huis aan de Ritzema Bosweg in Wageningen verkopen en houden daar een tevreden gevoel aan over. ,,Jillis was nog maar net begonnen als zelfstandig makelaar toen hij het huis van mijn ouders verkocht’’, gaat Paul verder. 

,,Dat is dus al best even geleden. De indruk die we van hem kregen was dus zodanig dat we vele jaren later nog steeds een vertrouwd gevoel bij hem hadden. Wat die indruk was? Betrokkenheid en authenticiteit zijn de eerste woorden die in mij opkomen. We hebben na de verkoop van het huis van mijn ouders met regelmaat contact gehad. Rianne en ik zijn ondernemende types en hebben door de tijd heen ideeën gehad met betrekking tot investeringen in vastgoed. Die ideeën besprak ik dan vaak met Jillis. Alhoewel dit voor hem niet direct iets opleverde, was hij altijd bereid om zijn visie te geven en ons zo verder te helpen. Dat typeert Jillis. Die man houdt echt van zijn vak en van omgaan met mensen en is in beide ook echt goed”, vertelt Paul Buurman.

Rianne omschrijft Jillis als ‘gewoon’. ,,Dat klinkt misschien heel suf, maar we hadden gewoon een klik toen, en die was echt, want die is altijd gebleven. Jillis is open, eerlijk en betrokken en dat is niet zoals ik me een makelaar voorstel. ‘Relatable’ is een Engelse term die daarvoor gebruikt wordt wat letterlijk vertaald ‘herkenbaar’ betekent. Hij speelt niet de mooie zakenman maar is de mens met kennis die aan je zijde meeloopt en je belangen behartigt.’’

TEAM Voor Rianne en Paul is er dus geen twijfel over de professionaliteit van Jillis als makelaar. Toch is er een kleine ‘maar’. ,,Maar, vlak het team om hem heen niet uit. Dat is een geoliede machine. Iedereen weet wat er speelt en kent de klanten en de casussen. Het maakt niet uit wie er aan de telefoon of aan de balie zit, het team kent elke klant en weet wat er speelt. Wel zo fijn als je niet steeds zaken hoeft uit te leggen en dat zij de juiste acties op het juiste moment nemen’’, delen Paul en Rianne Buurman hun gevoel tot besluit.

Dit artikel wordt u aangeboden door Jillis Baggerman makelaardij. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie