Joost Cornelisse in de wasstraat van Carwash de Kaardebol. Ook daar zijn de nodige vernieuwingen doorgevoerd.
Joost Cornelisse in de wasstraat van Carwash de Kaardebol. Ook daar zijn de nodige vernieuwingen doorgevoerd. Dick Martens

‘Klant profiteert volop mee in actieweek Carwash de Kaardebol’

Zakelijk

BENNEKOM Carwash de Kaardebol in Bennekom draait inmiddels weer ‘op volle toeren’. Het bedrijf kwam eind september vorig jaar in handen van de jonge ondernemers Henry Zumbrink (37) en Joost Cornelisse (24). Het duo nam het stokje over van de familie Weideman en voerde een metamorfose door, nieuwe bestickering en een fraaie heldere blauwe kleurschakering gaven het pand een wat frissere en professionele uitstraling. 

door Dick Martens

,,Een mooi duidelijk, simpel maar wel een strak design”, noemde Cornelissen het destijds bij de heropening. Toch kreeg het duo te maken met wat kinderziektes en dan met name bij het betaalsysteem. Maar tot beider opluchting zijn die inmiddels verholpen en draait alles weer naar behoren. Om dat te vieren gaat de klant in de komende actieweek van 24 tot 29 oktober daar volop van meeprofiteren.

VERVELENDE PERIODE ,,Het waren weliswaar hele simpele dingen, zoals de internetverbinding en het touchscreen, maar wel erg hinderlijk”, kijkt Cornelissen terug op die vervelende periode. ,,Het waren van die fases waarin het systeem het dan weer wel en dan weer niet deed. Dat was best wel zuur, je ziet klanten dan weer gewoon wegrijden. We dachten het allemaal prima voor elkaar te hebben en dat was in principe ook wel zo, maar die kleine dingetjes bleven toch hinderen. Maar gelukkig werkt alles weer, zijn alle problemen inmiddels verholpen en kan de klant weer probleemloos gebruik maken van al het moois, dat wij hier te bieden hebben. Zoals onder andere de nieuwste techniek wielborstels.” 

COMPLIMENTEN Ondanks de al gememoreerde kleine perikelen liep het bij de Kaardebol vanaf de overname ‘als een tierelier’. ,,Zeker bij de wasboxen. Ook kregen we veel complimenten van klanten over het feit, dat je bij ons in de wasstraat al voor 5 euro kunt wassen en drogen. Uniek in deze tijd, waarin alles duurder wordt.” 

VERBETERING Ook in de actieweek speelt ‘de portemonnee’ een rol. ,,We bieden dan het meest uitgebreide wasprogramma, dat normaal 14 euro kost aan voor 10 euro.” In dat programma, P1, zit naast de intensieve voorwas met velgenreiniger, actief schuim, super wax, hoge druk wassen en wielwassen, polish lakverzegeling, bodem wassing en glansdrogen. ,,En er komt binnenkort nog een nieuwe stofzuiger. Weer een mooie vernieuwing en zeker een verbetering.” 

Voor info: www.carwashdekaardebol.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door Carwash de Kaardebol. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

advertentie
advertentie