Afbeelding
Van der Lee Aesthetics

Letterlijk lekkerder in je vel: Schoonheid zónder snijmes mét succes

Zakelijk

EDE/REGIO Paul van der Lee sprong vorig jaar in een gat in de regionale markt. Gek genoeg kende Veenendaal -en zelfs de omliggende gemeenten- nog geen cosmetische artsenpraktijk. Van der Lee Aesthetics is gevestigd in LaVita Lifestyleclub aan de Sportlaan in Veenendaal.

,,Van steeds meer klanten hoor ik: goh Paul, jij voorziet echt in een behoefte. Wat fijn dat je ‘opereert’ in deze regio. En was ik maar eerder naar een cosmetisch arts gegaan. Mensen stappen blij en zelfverzekerder naar buiten na een gezichtsverbetering. Een mooiere uitstraling en een strakkere huid doen ook wat met je innerlijk.”

SUBTIEL Paul werkte eerder als arts, gespecialiseerd in ouderengeneeskunde. ,,Die achtergrond helpt me bij het helpen van oudere klanten. Met het verstrijken van de jaren verliest het gezicht volume. Het bot krimpt en hyaluronzuur vermindert, waardoor rimpels ontstaan. Wat je vroeger als mooi beschouwde, kan later aangetaste schoonheid zijn.”

Daar heeft Van der Lee Aesthetics een passende, esthetische oplossing voor. Vrijwel pijnloos, want Paul is geen chirurg die cosmetische ingrepen zoals neus- en ooglidcorrecties verricht. Met natuurlijke, zuivere, vegan en allergievrije injectables (fillers en botulinetoxine) behandelt hij storende voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Verbetert de huid en regenereert het volume in lippen en jukbeenderen.

,,Kleine, subtiele upgrades die het verschil maken in schoonheid en verjonging. Na een reeks behandelingen hoeven sommige klanten geen make-up meer. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Ook mannen help ik graag. Die willen vaak geen gezichtsaanpassingen, maar hebben liever huidverbetering. Met altijd de zekerheid: alle ingrepen zijn te herstellen. Niets is blijvend.”

GRATIS MASSAGE Van de wetenschappelijke definities van schoonheid zijn huidkleur en huidtextuur twee belangrijke pijlers. Juist daaraan kan Paul een wezenlijke correctie doen. ,,Vergelijk het met het opvullen van een matras en het straktrekken van een hoeslaken. Zo ontstaat een mooi opgemaakt bed. En bij mijn klanten: het bewerkstelligen van natuurlijke schoonheid.”

De frequentie en duur van de behandelingen verschillen per soort. Soms een jaar of een half jaar, met een maandelijks bezoek. ,,Ik neem uitgebreid de tijd voor intake en nazorg. Vraag door naar wensen en behoeften. Ik investeer dus sterk in verwachtingsmanagement en in langetermijnrelaties. Het eerste consult is gratis. Ook een afrondende massage van het behandelde gebied is gratis service. Ik ben vrij flexibel, dus je kunt altijd snel terecht.” 

Qua prijzen behoort de kliniek tot de middenmoot. Klanten van LaVita krijgen eenmalig 20 procent korting. Tijd voor een facelift? Contact met Paul via www.vdl-a.nl, info@vdl-a.nl en 06-44 73 87 65.

Dit artikel, afgelopen woensdag geplaatst in onze bijlage Gezond&Vitaal, wordt u aangeboden door Van der Lee Aesthetics.

advertentie
advertentie