De Award is persoonlijk door Marco Kole van MeetingReview aan Jenneke Groeneveld overhandigd.
De Award is persoonlijk door Marco Kole van MeetingReview aan Jenneke Groeneveld overhandigd. Robert Spakman

Vergaderlocatie ’t Groene Veld wint derde prijs Publieksprijs Meetingreview

10 januari 2023 om 16:33 Zakelijk Deel je nieuws

Het platform MeetingReview heeft, traditiegetrouw bij aanvang van het nieuwe jaar, de Publieksprijzen van beste Vergaderlocatie van Nederland uitgereikt. Voor het eerst zit vergaderlocatie ’t Groene Veld uit Ede tussen de prijswinnaars.

In de categorie S-locatie (tot 25 personen) won vergaderlocatie ’t Groene Veld de derde prijs. De publieksprijs is gewonnen op basis van de beoordelingen van opdrachtgevers. Theehuis ’t Groene Veld scoorde met 146 reviews een gemiddelde van 9,6.

Jenneke Groeneveld, gastvrouw en eigenaresse, is ontzettend blij met deze prijs: “Dit is een prachtige waardering en beloning voor onze inzet en toewijding.’

MeetingReview.nl is een onafhankelijke beoordelingssite voor vergader- en evenementenlocaties, waar gasten hun ervaringen delen en op verschillende onderdelen met cijfers waarderen. Zo zijn wij specifiek beoordeeld op het boekingsproces, eten & drinken en de gebruikte ruimte. Daarnaast is er ook een totaalbeoordeling waarin rekening wordt gehouden met de prijs, kwaliteit en gastvrijheid van de locatie. Bekijk onze scores op de website van MeetingReview.

Meer informatie over vergaderlocatie ’t Groene Veld: www.theehuisgroeneveld.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie