Afbeelding
Mincke van Schuppen Uitvaartbegeleiding

‘Je gaat niet eerder dood door erover te praten’ (video)

8 juni 2023 om 12:44 Zakelijk Zeg het met video

EDE Mincke van Schuppen is uitvaartbegeleider in Veenendaal/Ede en de regio Midden Nederland. ,,Wanneer je te maken krijgt met een overlijden: onverwacht of iemand die ziek is geweest, een kind, een baby, een jongere of iemand op leeftijd, je mag me altijd bellen. Dat mag dag en nacht, 7 dagen per week op 0318-250888. Sla dit nummer op in je telefoon, voor je het weet krijg je er eens mee te maken.”

,,En laten we daarnaast ook eens meer gaan praten over uitvaarten, over dood gaan, sterven”, zegt Mincke. ,,Heb het erover, ook als je jong bent. Dat is dus niet gek! Wat zijn je wensen met je lichaam als je er niet meer bent? Wil je begraven worden of gecremeerd? Een wade, een mand of een kist? Een groot bloemstuk of een bloemenritueel? Er zijn zoveel mogelijkheden. Het is zo belangrijk om met elkaar hierover in gesprek te gaan. Of je nu jong of oud bent. Wensen uitspreken en vastleggen is ook voor je nabestaanden van grote waarde.” In onderstaande video vertelt Mincke er meer over.


Bron video: Tessa Steenbergen

Bel voor meer informatie naar Mincke van Schuppen Uitvaartbegeleiding 0318-250888 (Veenendaal / Ede en omgeving). ,,Bij een overlijden mag je me 7 dagen per week, dag en nacht bellen.” Meer informatie op minckevanschuppen.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Mincke van Schuppen Uitvaartbegeleiding.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie