Grand Cafe in Het Hart
Grand Cafe in Het Hart Ans Dekkers

Kennismaken met leren en werken in Zorg en Welzijn

21 november 2019 om 10:56 Zorg

EDE De sector Zorg en Welzijn kampt met een tekort aan medewerkers. Ook neemt de werkgelegenheid in de sector de laatste jaren toe. Dat biedt kansen voor mensen die overwegen een overstap te maken naar werken in de zorg of het welzijnswerk. Daarom organiseren dertien zorg- en welzijnswerkgevers, het Dulon College, het Werkgeversservicepunt regio Foodvalley en WZW de Meet & Greet Zorg en Welzijn op dinsdag 26 november

Geïntresseerden kunnen tijdens de Meet & Greet op een informele manier kennis maken met de mogelijkheden binnen de sector. Er zijn allerlei activiteiten om dit te doen, zo kunnen geïntresseerden in gesprek gaan met werkgevers uit de regio, vragen stellen aan een loopbaancoach en informatie opdoen over opleidingsmogelijkheden bij Dulon College. Direct aanmelden voor een gratis loopbaangesprek via Sterk in je werk is ook mogelijk. 


SAMEN STERK Zorg- en welzijnsorganisaties, de onderwijsinstellingen in de regio, overheidspartners en WZW werken samen aan het oplossen van de personeelstekorten in de sector. Samen maken zij zich sterk voor voldoende en goed opgeleide medewerkers voor Zorg en Welzijn, onder meer via het regionale actieprogramma 'Waard om voor te werken!'.

De Meet & Greet is van 18.30 tot 20.30 uur bij het Dulon College aan de Reehorsterweg 80 in Ede. Voor meer informatie en aanmelden zie de website. 
 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie