Afbeelding
Eigen foto

Bijzondere verrassing van VriendenLoterij voor Michelle uit Ede

Zorg

EDE Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Michelle de Vries uit Ede. Om haar te bedanken voor haar inzet als vrijwilliger bij Alzheimer Nederland, deed de stichting voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee wordt Michelle in het zonnetje gezet: ze krijgt samen met haar vriend en familie een volledig verzorgd arrangement in de Efteling.

Hélène Ruys van Alzheimer Nederland: ,,Michelle is een bijzondere jonge vrouw die het verdient om in het zonnetje te worden gezet. Ze heeft een groot deel van haar jeugd opgegeven om als mantelzorger voor haar moeder Nancy, die alzheimer had, te zorgen. Afgelopen zomer is Nancy overleden en Michelle mist haar nog iedere dag. We weten dat Michelle en haar moeder enorm van sprookjes hielden en graag in de Efteling te vinden waren. Wij zijn blij dat we Michelle, samen met haar vriend en familie, een volledig verzorgde dag (en nacht) in de Efteling cadeau mogen doen.”

BLIJ De Edese reageert blij verrast: ,,Ik kan niet uitdrukken hoe blij ik hier mee ben. Het was vroeger echt een feest om met mijn moeder naar de Efteling te gaan. Zij was, net als ik, dol op sprookjes en fantasie. We hebben een hele verdrietige tijd achter de rug nu zij er niet meer is en we gaan er dubbel en dwars van genieten. Verder blijf ik mij onvermoeid inzetten voor Alzheimer Nederland, om mantelzorgers van mensen met dementie een hart onder de riem te steken.”

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. https://www.alzheimer-nederland.nl/

advertentie
Afbeelding
Spinvis en Saartje van Camp samen op het podium in Cultura
PREMIUM
Afbeelding
WFCE: college kan nu geen gedragen besluit nemen
Afbeelding
Politie Ede zoekt zwarte sporttas en vraagt hulp inwoners Bennekom
advertentie