Afbeelding
Eigen foto MHC Ede

Vier spelers MHC Ede geselecteerd Team NL

16 oktober 2022 om 16:23 Hockey

EDE MHC Ede vaardigt vier spelers af voor Team NL naar de World Games in Berlijn.

Eip Jansen

,,Lisanne van Baardwijk, Niels Cornelissen, André Borsboom en good-old Arie van Mourik zijn geselecteerd. Zij staan op de nominatie deel te nemen aan de World Games in Berlijn voor hockeyspelers met een beperking. Fleur Wien kan daar nog bijkomen. Zij staat op de reservelijst op dit moment ”, aldus MHC Ede vertegenwoordiger Maurice Tax.

(Tekst loopt onder foto door)


MHC Ede vertegenwoordigers op een rij    Eigen foto MHC Ede

De World Games in Berlijn worden gehouden in juni 2023. ,,Hockey is een van de sporten die dan worden beoefend. Van 17 tot en met 25 juni 2023 vinden de Special Olympics World Games plaats. Duizenden sporters met een beperking uit meer dan 190 landen zijn aanwezig. Het zou voor Arie van Mourik, die dan de mooie leeftijd van 60-jaar bereikt, een geweldige bekroning zijn. Arie zet er na dit seizoen een punt achter, hoewel hij bij MHC Ede wel actief wil blijven. Van Mourik en de andere drie hockeyspelers zijn niet meer weg te denken uit het G-team bij MHC Ede”, verteld begeleider Tax.

Maurice Taks, Alexandra Kramer en vele andere zetten zich al decennialang in voor het G-hockey bij MHC Ede. De bekende slogan: ‘Iedereen hoort erbij’ maken zij meer dan waar. ,,Ik beleef wekelijks intens plezier aan de verrichtingen van onze G-hockey groep. Maar veel belangrijker is dat zij er plezier aan beleven. Misschien dat MHC Ede ook nog coaches mag leveren. Dat wordt eerdaags bekend”, besluit Maurice Tax.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie