Cantatedienst Ev.-Lutherse Kerk - zangers gezocht

30 augustus 2018 om 17:52 lokaal Deel je nieuws

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het kerkgebouw van de Evangelisch-Lutherse Kerk in Ede (hoek Maanderweg/Beukenlaan) is er op 7 oktober, een cantatedienst. De cantate ‘Ich elender Mensch, wer wird mich erlösen’ (BWV 48) van Johann Sebastian Bach wordt dan uitgevoerd door een projectkoor en -orkest onder leiding van cantor-organist Dick Troost. In het projectkoor is nog plaats voor zangeressen en zangers.

Wie van zingen houdt, wie de onvergetelijke ervaring willen opdoen om samen deelgenoot te worden van Bachs muzikale ingevingen en wie Bachs muziek wil uitvoeren in een passende liturgische context: u bent van harte uitgenodigd om mee te zingen. De repetities vinden plaats op zaterdag 15 en 22 september van 9.30 tot 11.00 uur en 29 september van 9.00 tot 10.30 uur in de Ev.-Lutherse Kerk; de generale repetitie (met solisten en instrumentalisten) is op zaterdag 6 oktober van 19.30 tot 20.30 uur. U kunt zich opgeven per mail: erikvanderh@outlook.com.

Dit Bachproject maakt tevens deel uit van het programma van Bespreek het Samen, het programma van de samenwerkende kerken in Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie