Voorbeeld Cadeau Melk&Puur
Voorbeeld Cadeau Melk&Puur Lex Eggink

Het lekkere winkeltje Melk&Puur

4 mei 2019 om 11:57 Nieuws Deel je nieuws

Op de hoek van de Grotestraat - Molenstraat inEde, vindt u Melk&Puur. Het adres voor heerlijke cadeau's. Natuurlijk zijn er de La Boheme bonbons verkrijgbaar, maar er is meer, veel meer. Het is vooral een lekker winkeltje, dat is denk ik de beste omschrijving. Wat ik vooral belangrijk vind is dat alles wat er bij Melk&Puur te verkrijgbaar is gemaakt is van goede grondstoffen, zoals ik altijd zeg, zonder "zooi" gemaakt.

Op kleine schaal bied ik eigengemaakt gebak aan, het aanbod hierin zal variëren. Samen met een kopje koffie of thee kunt u hiervan in de winkel genieten, maar meenemen naar huis kan natuurljk ook.

Cadeau's worden terplekke naar wens gemaakt. Daar kan iets verwerkt worden wat u meebrengt, denk aan een schaal of cadeaubon bijvoorbeeld, zodat u het heel persoonlijk kan maken. Door de seizoenen heen zal het aanbod wat er in de winkel verkrijgbaar is ook variëren.

Het is bijna moederdag bijvoorbeeld, maar vaderdag is een maand later. U kunt er zeker van zijn dat er een geschikt geschenk in de winkel te vinden is.

Maar loop gerust binnen om te komen kijken.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie