Afbeelding
Boy Imminck

Pieterkees Bom stopt bij Blauw Geel '55

22 februari 2018 om 18:19 Sport/sport

EDE  Pieterkees Bom, technisch manager, heeft besloten na dit seizoen te stoppen bij Blauw Geel '55. Na drie zeer intensieve jaren bij de vereniging heeft hij aangegeven ook behoefte te hebben aan meer vrije tijd.
,,Onder zijn bezielende leiding heeft de club (Blauw Geel '55, red) op technisch gebied de afgelopen drie jaar grote stappen gemaakt. Zelf noemt Pieterkees Bom de aansluiting vanuit de jeugd naar de senioren, het opzetten van de totale scouting binnen de vereniging en het versterken van het jeugdkader door samen met de KNVB opleidingen te verzorgen, als zijn belangrijkste wapenfeiten", laat Han Mennen namens de tweedeklasser weten..

Pieterkees Bom heeft daarnaast vorm gegeven aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij  Blauw Geel '55 conform de ontwikkelingen bij de KNVB. Bij een bijeenkomst, georganiseerd door de BEV,  waarbij alle verenigingen jeugdkader hadden afgevaardigd, wist Bom op heldere wijze te verduidelijken waarom Blauw Geel '55 een groot voorstander was van het nieuwe KNVB jeugdplan.

,,Het Blauw Geel '55 bestuur heeft aan Pieterkees Bom meegegeven zeer tevreden te zijn over zijn positieve bijdrage aan de vereniging en beraadt zich op zijn opvolging", besluit secretaris Han Mennen.

Delen
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie