Afbeelding
Ted Walker

Politie treft gewonde personen aan na melding Loevestein (update)

24 februari 2018 om 10:02 lokaal

EDE Bij een incident aan de Loevestein in Ede vrijdagavond zijn een man en vrouw naar het ziekenhuis vervoerd. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Wel is bekend dat het gaat om de oudere bewoners van het pand.

Ted Walker

,,De politie ging naar de Loevestein naar aanleiding van een melding'', vertelde een woordvoerder van de politie vrijdagavond. ,,Daar troffen zij de twee personen in een woning aan die vermoedelijk gewond waren. Daarop werd de ambulancedienst in kennis gesteld. Beide personen zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er zich daar precies heeft afgespeeld is nog niet duidelijk. De recherche en de dienst forensische opsporing doen onderzoek ter plaatse.'' 

De opsporingsdiensten deden dat onderzoek zowel binnen als buiten een woning op de Loevestein. Zaterdagochtend na het incident werd bekend dat het onderzoek nog voortgezet zal worden. De politie vraagt mensen die meer informatie hebben over wat er gebeurt is, om zich te melden via telefoonnummer 0900 8844. ,,Als er mensen zijn die iets verdachts bij de woning of in de omgeving hebben gezien, dan horen wij dat graag'', aldus de woordvoerder.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie