Afbeelding
Ted Walker

FC Jeugd versterkt zich tussentijds

6 november 2019 om 10:00 Voetbal

EDE FC Jeugd, gedeeld koploper met VDZ (Arnhem) in de derde klasse D KNVB-district West 1 heeft zich met het oog op de toekomst, aanvallend versterkt.

,,Twee spelers die eerder bij ons speelden, Altay Tomruk (links archieffoto) en Kamal Hamdaoui, zijn bij de selectie aangesloten. Zij zijn inmiddels ook speelgerechtigd", laat Melis Versteeg namens FC Jeugd weten.

Kamal Hamdaoui vertrok twee seizoenen geleden naar Magreb'90.  Altay Tomruk zocht zijn heil in de Turkse competitie.

,,Met beide spelers is altijd contact gehouden. Ons beleid is dat wij spelers volgen of blijven volgen die een binding met de club hebben. Zoals bekend bestaat Magreb'90 als zelfstandige club niet meer. Altay (Tomruk, red.) is weer terug in Nederland", vult Versteeg aan.

De technische commissie van FC Jeugd (Melis Versteeg, Ilhan Tomruk en Turgay Kanlintas) heeft de selectie geëvalueerd. Daarbij viel op dat de bezetting aanvallend wat minder was.

,,Daarom zijn deze aanvallend ingestelde spelers heel welkom. FC Jeugd wil, met behoud van haar eigen uitgangspunten en identiteit, dit seizoen gaan voor het hoogste", besluit Melis Versteeg.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie