Annemieke de Haas in de danszaal.
Annemieke de Haas in de danszaal. Dansschool Annemieke
Advertorial

'Dansen is tijdloos en voor iedereen'

18 december 2019 om 16:40 Zakelijk

EDE Al sinds mensenheugenis wordt er gedanst in Nederland. Tegenwoordig misschien minder dan vroeger, maar dansen blijft een aantrekkelijke manier van bewegen. Zo zijn er talrijke vormen van dansen uit verschillende windstreken. Van klassieke en elegante stijldansen zoals de Engelse Wals tot de levendige en gepassioneerde Salsa/Bachata.

Voor iedereen staan de deuren van de danszaal open. Het komt zelden voor dat iemand niet in staat is om te (leren) dansen. Dansen is een gezonde, fysieke bewegingsvorm waarbij beide hersenhelften worden geactiveerd; noem het een vorm van hersengymnastiek.

Uit ervaring van dansers blijkt dat dansen een manier is om los te komen van de dagelijkse drukte en beslommeringen. Dansen vraagt om concentratie, die de focus vanzelf verlegt.

Annemieke de Haas van Dansschool Annemieke legt graag aan de hand van haar bijna levenslange danservaring uit wat er nou zó leuk is aan het dansen. En nog liever nodigt zij belangstellenden uit om zelf enkele eenvoudige pasjes te proberen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens de gratis proefdanslessen. Dan kunnen belangstellenden zelf beleven hoe leuk en gezellig dansen kan zijn. De gratis proefles Salsa/ Bachata is op woensdag 22 januari van 21.15 tot 22.00 uur in de Essenburcht in Kootwijkerbroek. Ook is er een gratis proefdansles stijldansen voor 40-plussers op vrijdag in het wijkcentrum de Velder (Munnikenhof 17) in Ede. Deze vindt plaats op 24 januari is van 13.00 tot 14.00 uur.

Voor meer informatie of aanmelden, kunnen geïnteresseerden vrijblijvend contact opnemen met de dansschool. Bellen kan via de danslijn: 06 10 71 43 88. Of stuur een mail naar info@dansschoolannemieke.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie