in gebruikname calesthenics rek
in gebruikname calesthenics rek Climax

Climax-voorzitter en racerunners nemen calesthenics rek in gebruik

21 december 2019 om 12:01 Atletiek Deel je nieuws

Evert Schipper, voorzitter van Climax, heeft op donderdag 19 december samen met de racerunners het nieuwe calesthenics rek officieel in gebruik genomen. Onder belangstelling van racerunners, atleten, trainers en ouders verbrak één van de racerunners met zijn RaceRun-bike het rood-witte lint en kon de eerste training beginnen.

 

De aanschaf van het calesthenics rek werd voor Atletiekvereniging Climax o.a. mogelijk door een donatie van Dinner in the Sky Ede. In oktober werd met de bouw gestart en sinds donderdag kan het rek voor de trainingen worden gebruikt.

 

De faciliteiten zijn in eerste instantie bedoeld voor de fysieke training van RaceRunners. RaceRunning is het nieuwste para-atletiek onderdeel voor mensen met een beperking. Met een RaceRun-bike, een driewielig loopframe zonder pedalen en met een borststeun en stuur, krijgen zij weer de kans om zelfstandig te lopen of te rennen, kortom vrijheid te ervaren. Maar uiteraard kunnen ook andere trainingsgroepen, zoals de bootcampers, van de faciliteiten gebruik maken.

 

Voor meer informatie zie www.climax-atletiek.nl

in gebruik name calesthenics rek
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie