Afbeelding
Gonnie van Roij/Bruidshuis 't Koetsje

Een avondje uit met 'Alleen het allermooiste'

4 maart 2020 om 14:22 Zakelijk

EDE Ben je gevraagd en heb je 'ja' gezegd? Wat romantisch en spannend. Dan is het nu de hoogste tijd om je alvast te verdiepen in de mooiste dag van je leven. Bruidshuis 't Koetsje organiseert daarom op woensdagavond 18 maart een sfeervolle bruidsshow. Een avond vol inspiratie en beleving. De bruidsshow met als thema 'Alleen het allermooiste' is bedoeld voor aanstaande bruiden en bruidegoms. Komen jullie ook?

Melly Idema van 't Koetsje staat garant voor de organisatie: ,,Ik kijk er nu al naar uit. Ik organiseer de bruidsshow al een paar jaar en elke keer is het weer een feest om te doen. De belangstelling is altijd groot, weet ik uit ervaring. Net als bij eerdere edities doen er ook andere collega-bedrijven mee op trouwgebied. Zij maken de 'minibeurs' in Restaurant & Partycentrum Klein Zwitserland in Ede compleet. Daar ben ik erg blij mee."

MANNEQUINS De grootste eyecatcher van deze avond is natuurlijk de show zelf, vertelt Melly enthousiast verder: ,,Dat doe ik niet alleen hoor. Mannenkledingwinkel Qemmo hier uit Ede is ook nadrukkelijk van de partij."

MANNEN Hoe ziet de show er straks uit? Vier mannequins tonen op de catwalk zo'n 35 prachtige bruidsjaponnen. Twee herenmodellen van Qemmo maken het plaatje compleet door mannenpakken te showen. ,,Daarom vind ik het belangrijk te benadrukken dat mannen op deze avond meer dan welkom zijn. Het is dus niet alleen een 'vrouwending'. Integendeel."

BRUIDSTAART Om de show een fleurig tintje te geven toont een bloemist uiteenlopende bruidsboeketten: ,,De catwalk wordt hiermee kleurrijk in het zonnetje gezet." Maar er is meer te zien en te proeven tijdens deze avond. Een ondernemer showt verschillende bruidstaarten en natuurlijk mag je ook even proeven. Verder laat een visagist zien wat de ontelbare mogelijkheden van make-up zijn, want je wil er tijdens je huwelijksdag natuurlijk op je best uitzien en je vooral lekker voelen. Melly: ,,Ook leuk. Een vertegenwoordiger van een reisbureau neemt je mee in de wereld van de huwelijksreizen. Verder is er een trouwfotograaf en een videograaf die gespecialiseerd zijn in het vastleggen van jullie dag. Een dwarsfluitist(e) zorgt voor de muzikale omlijsting."

De ervaren Melly weet als geen ander dat het kiezen van een bruidsjurk een uitdaging is, maar je kunt gerust zijn: dat lukt gewoon, verzekert ze. ,,Ik zit al 30 jaar in dit prachtige vak en weet inmiddels hoe ik jou kan begeleiden in het maken van de juiste keuze." Zo zijn er bruidjes die echt willen gaan voor een witte bruidsjurk, maar er zijn ook genoeg vrouwen die op zoek naar een gekleurde droomjapon die helemaal jouw smaak is en die vervolgens weer past bij het pak van jouw aanstaande echtgenoot.

Melly: ,,Wij beschikken zelf over een groot assortiment witte bruidsjaponnen die we in ons atelier (Atelier Melly) verder helemaal op maat en geschikt maken. Door de jarenlange ervaring van onze coupeuses kunnen wij elke japon de perfecte pasvorm geven die de mooiste kanten van je figuur accentueert en zo nodig corrigeert. Daarnaast is het mogelijk gekleurde japonnen te ontwerpen en te maken. Daarmee loop je straks te stralen in een compleet unieke japon die bij jou past en jouw dag compleet maakt."

WOW En laat dat ontwerpen en creëren van jouw japon maar gerust over aan Melly en haar team. De ervaren coupeuse kent het klappen van de zweep: ,,Wij nemen uitgebreid de tijd voor deze zoektocht. Ik kan je verzekeren dat het ons samen lukt om jouw jurk met de 'WOW-factor' te vinden."

Melly deelt nog graag een nieuwtje: ,,Tijdens deze minibeurs lanceren wij ook op feestelijke wijze onze fonkelnieuwe website."

Kom ook naar de bruidsshow van Bruidshuis 't Koetsje en meld je aan.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie