Start verkoop Hackfortsgoed in Bennekom

28 september 2010 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - De aftrap van het nieuwbouwproject Hackfortsgoed te Bennekom vond zaterdag plaats. De informatiemorgen, gehouden bij makelaarskantoor van Rozeboom te Bennekom, is druk bezocht en een groot aantal geïnteresseerden heeft zich inmiddels ingeschreven voor een woning.

Gelijk stonden mensen in de rij om de brochure in ontvangst te nemen. Een groot aantal mensen heeft zich reeds ingeschreven om in aanmerking te komen voor een woning. De eerste inschrijfperiode duurt nog tot vrijdag 8 oktober 16.00 uur. Daarna vindt de trekking plaats. Na vrijdag inschrijven blijft mogelijk, maar die inschrijvingen maken geen deel uit van de trekking. Geïnteresseerden kunnen het inschrijfformulier en brochure ophalen bij de verkopende makelaar Rozeboom te Bennekom.

Anton Rozeboom ontving veel positieve reacties van de aanwezigen. ,,Wat ons opviel is dat het project, waar toch al lang over gesproken werd, zo goed is ontvangen. Dit blijkt wel uit het aantal inschrijvingen. Eindelijk voor Bennekom worden er sinds een lange periode weer starters woningen aangeboden. De Bunte Vastgoed BV heeft bij de ontwikkeling gedacht aan starters in Bennekom.''

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie