Doelpunten: Ehab el Alazzawy 1-0, 2-0, 3-0; Wesley Heesakker 4-0.

14 september 2011 om 00:00 Voetbal

,,Een totale ‘off day’ van onze kant. Niets lukte er vandaag. Alles zat ook tegen. Een gemiste strafschop, een rode kaart en een afschuwelijk slechte scheidsrechter’’, vatte Habib al Mohsinawi de 4-0 nederlaag bij Barneveld samen.

Grote man aan Barneveldse kant was Ehab el Alazzawy. Hij maakte de eerste drie doelpunten. Wesley Heesakker zorgde voor de 4-0. Een stand die al bij de rust was bereikt.

,,Wij moesten het fysiek afleggen tegen Barneveld. Die lieten zien dat het meer dan alleen op voetbal aankomt. Ik moet hen dan ook de complimenten geven. Voor ons was het weer een leermoment. Zo vielen twee doelpunten uit dode spelmomenten. We staan direct weer met beide benen op de grond. Wij worden niet zo maar kampioen in de vijfde klasse’’, liet de coach nog eens weten.

De jonge trainer spuwde ook zijn gal over arbiter Ismaël. ,,Een drama. Hij keurde op slag van rust een doelpunt van Ismael Zerkani af omdat het rust zou zijn. Sinan Kürkcü kreeg ontzettend veel aanslagen te verwerken, maar moest uiteindelijk zelf met twee gele kaarten van het veld.’’ Dezelfde Kürkcü had bij 4-0 ook nog een strafschop gemist.