Sensi sluit aan op problemen van deze tijd

21 september 2011 om 00:00 Ondernemend

De combinatie van diverse technieken maakt de Sensi-therapie krachtig. Het is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen, legt De Jong uit. ,,Deze therapie is geschikt voor alle leeftijden, zeker ook voor kinderen. Sensi-therapie ondersteunt het zelfgenezend vermogen van je lichaam en is erop gericht de onbalans te herstellen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het kan onder meer ingezet worden bij burn-out, overprikkeling bij pdd-nos, adhd, autisme, concentratie- en leerproblemen, hoog-sensitiviteit, allergieën, rusteloosheid, slapeloosheid, angsten en paniekaanvallen, chronische klachten, weinig zelfvertrouwen, moeite om het verleden los te laten, innerlijke onrust et cetera.”

EDE - Steeds meer mensen hebben last van (hoog) gevoeligheid, allergie, of vastgezette spanning. Onverwerkte emoties en stress kunnen onbalans geven, deze blokkades kunnen vervolgens leiden tot (chronische) klachten. Jolanda de Jong startte twee jaar geleden met De Jong Kindermassage. ,,In mijn praktijk zag ik vaak hoe ouder en kind met elkaar verbonden zijn. Ik begon me steeds meer te interesseren voor wat er dieper in de mens gebeurt. Naast de vertrouwde kindermassages, geef ik Sensi-therapie als nieuwe vorm van therapie voor kinderen én volwassenen.”

Hoe werkt het?

,,Sensi is de afkorting van sensitief en richt zich speciaal op klachten die zich voordoen bij hoog sensitieve personen. Sensi gaat er vanuit dat alle antwoorden al in jou besloten liggen. Je lichaam weet precies waar de onbalans zit, ook als jij je hier niet van bewust bent. Via een vast meetprotocol met een biosensor (meetinstrument) krijgen we meer inzicht in de oorzaak van de klacht. Er wordt uitgemeten welke behandeling je nodig hebt. Het voordeel is dat je dus in één sessie met meerdere methoden behandeld wordt. Een deel van de behandeling lig je op de massagetafel, je blijft op je schoenen na geheel gekleed.”

Wil je meer energie, je weer fit voelen of meer zelfvertrouwen en minder angst? De ervaring leert dat in de meeste gevallen klachten verdwijnen of zodanig verminderen dat jij weer lekker in je vel zit. Vanwege de effectiviteit zijn slechts enkele sessies nodig.

Vergoeding

Jolanda de Jong is aangesloten bij de BATC, een beroepsvereniging voor natuurgerichte therapeuten. ,,Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze, worden de behandelingen vooralsnog afhankelijk van de polis, gedeeltelijk of volledig vergoed.”

Informatie

Ervaren wat Sensi-therapie kan betekenen? www.stressvrij.net of www.kindermassage.eu

Bel voor een afspraak naar De Jong Natuurlijke geneeswijzen.

Jolanda de Jong

Kleine Houtplein 3

Ede

Telefoon: 06-29 555 864

E-mail: info@stressvrij.net

Foto:

Vanwege de effectiviteit zijn slechts enkele sessies nodig.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie