Doelpunten: Sinan Kürkcü 0-1; Erdal Senyer 1-1; Jeffrey Onstein 2-1; Hicham Largo 2-2; Murat Senye 3-2; Henk Gerrits 4-2; Younes Lahnine..

12 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

FC Jeugd heeft een 4-3 nederlaag geleden bij De Paasberg. ,,Het was een leuke doelpuntrijke wedstrijd. Met twee ploegen die wilden voetballen”, oordeelde Habib al Mohsinawi. De Edese trainer had het er zichtbaar moeilijk mee. Zeker omdat de nederlaag onnodig was. De Paasberg ging sterk van start. ,,Maar FC Jeugd gaf geen krimp. En Sinan Kürkcü knalde de bal in de kruising: 0-1”, vervolgde de trainer. FC Jeugd ging toch met een 2-1 achterstand rusten. Een tegenvaller. ,,Vooral de 2-1 viel op een naar moment. De scheidsrechter leek af te blazen voor de pauze”, wist Al Mohsinawi.

Na rust trok FC Jeugd ten aanval. En de beloning werd geïncasseerd. Het was Hicham Largo die uit een vrije trap van Recep Okumus de stand gelijk trok: 2-2. Maar helaas van korte duur. ,,Er werd een overtreding gemaakt. FC Jeugd dacht een vrije trap te krijgen maar er mocht worden doorgespeeld. Murat Senyer profiteerde met de 3-2”, verklaarde Habib al Mohsinawi. Bij een 4-2 stand wist Younes Lahnine te scoren. ,,Maar wat wij ook probeerden de gelijkmaker wilde niet meer vallen”, besloot de Edese trainer.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie