Doelpunten: Benny Veldhoen 1-0; Tonnie Otten e.d. 2-0; Gert Jan Bloemendal e.d. 3-0.

19 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

Lunteren zag haar goede serie stranden bij OWIOS. ,,We speelden meer tegen ons zichzelf, dan tegen de matige tegenstander’’, meende Peter van Eck. ,,Illustratief is ook dat we twee eigen doelpunten maakten.’’ ,,OWIOS gokte op de counter, en liet ons het spel maken’’, had Van Eck gezien. ,,Dan moet je slim en geduldig zijn. Dat waren wij niet. Bovendien speelden er teveel mensen onder hun normale niveau. Dan houdt het snel op.’’ Lunteren creëerde zich de gehele wedstrijd geen enkele kans. De ploeg uit Oldebroek kwam in de extra tijd van de eerste helft op voorsprong. ,,Dan moesten wij in de rust ook nog Martijn Buitenhuis wisselen, waar Yunus Özcan al was uitgevallen. Tel daarbij dat ook Wilfred Donkersteeg ontbrak, dan mis je drie centrale verdedigers’’, had Van Eck geteld. Na de veldwisseling bleef Lunteren een overwicht houden. ,,Maar er werd veel te snel belverlies geleden’’, had Van Eck gezien. Via twee eigen doelpunten, van Tonnie Otten en invaller Gert Jan Bloemendal, werd het voor Lunteren een middag om snel te vergeten.