Woonstede schenkt Jong Harskamp cheque voor opknappen speeltuin

19 oktober 2011 om 00:00 Regio

,,Met onze bijdrage en de bijdragen van Stichting Idee in Uitvoering én wellicht Rabobank Woudenberg-Lunteren komt de realisering van de nieuwe speeltuin in Harskamp ineens erg dichtbij’’, aldus Woonstede.

HARSKAMP - Directeur Marian Teer van wooncorporatie Woonstede heeft donderdag een cheque van 15.000 euro overhandigd aan het bestuur van Speeltuinvereniging Jong Harskamp.

Jaarlijks houdt Woonstede een handen-uit-de-mouwen-dag. Circa 140 medewerkers trekken dan diverse wijken en dorpen in om ook eens op een andere manier de handen uit de mouwen te steken. Om helder te krijgen wat Speeltuin Jong Harskamp nodig had, werd een deskundige gevraagd alle speeltoestellen kritisch te bekijken. De conclusie dat veel toestellen niet meer voldoen aan de huidige eisen had niemand verwacht. In feite moet er een compleet nieuwe speeltuin aangelegd worden waarin slechts enkele van de huidige speeltoestellen kunnen terugkeren. Tien medewerkers van Woonstede haalden alvast toestellen weg. Daarnaast knapten ze andere toestellen op. Voor de herinrichting van de speeltuin is echter nog 70.000 euro nodig. Een fikse uitdaging voor het bestuur dat al enkele acties op touw zette. Eind oktober wil het bestuur enkele leveranciers vragen een ontwerp te maken. Als de uitvoering begin 2012 van start gaat, kunnen kinderen nog voor de zomer gaan genieten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie