Advendo trainer Jan Gaasbeek: ,,Soms krijg je te weinig’’

7 december 2011 om 00:00 Voetbal

EDE - Tussen minuut 76 en 78 gaf Advendo een veilig ogende 1-2 voorsprong weg. ,,Hadden we 1-3 gemaakt, was het klaar geweest’’, besefte Jarco van den Dikkenberg. ,,Nadat we het de eerste 20 minuten moeilijk hadden gehad, kwamen we steeds beter in ons spel. En dat we net voor de rust op 1-1 komen, was een heerlijk gevoel. En na die 1-2 hadden we het onder controle. Uit het niets valt dan ineens de 2-2. Er knakte wat bij ons. Wij konden ons er dit keer niet overheen zetten.’’

,,Soms krijg je te veel, en soms te weinig’’, reageerde Jan Gaasbeek. ,,Nu dus te weinig. We hadden een gelijkspel verdiend. Die 2-2 uit een ingooi mag nooit vallen. We keken apathisch toe. We hadden meer open moeten staan. Dat geldt ook voor de 3-2. We hadden verder van de goal af moeten spelen.’’

Met het verlies kwam een einde aan een periode van zeven ongeslagen duels. ,,Tegen Lunteren moeten we het dan maar goedmaken’’, aldus het duo.