Keltenwoud-damesdubbel wint eindejaarstoernooi

2 januari 2012 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Natalie van der Horst-Plageman en Marjolein van der Toolen uit Bennekom hebben de derde editie van het Keltenwoud open eindejaars tennistoernooi gewonnen. In de categorie damesdubbel 3 klopte het Keltenwoud-duo de Veenendaalse dames Sandra Scholtus en Nynke Veltman.

De toernooizege bij de heren 3 ging naar Gert-Jan Bekker en Andries Hörchner van de Veenendaalse tennisclub VTC. In het gemengd dubbel 3 wonnen Andy ten Dolle en Bernie Brader van RTC De Laak uit Rheden. De winnende dubbels in de 15 andere spelcategorieën (tot en met klasse 8) zijn lid van onder meer de tennisverenigingen TV Keltenwoud in Bennekom, ETC en Teskwik in Ede, TV Spitsbergen in Veenendaal, TV Duno in Doorwerth, TC Domstad in Utrecht en DSTV Obvius in Delft.

Verloting

De 223 deelnemers, dertig meer dan eind 2010, speelden 194 wedstrijden in de Bennekomse tennishal. Tijdens de prijsuitreiking op oudejaarsdag vond ook een verloting plaats. Een cadeaubon van 150 Euro, geschonken door hoofdsponsor Flynth, werd gewonnen door Roy Evers uit Bennekom. Alle spelers en speelsters die de finale haalden, ontvingen een fles Keltenwoud-wijn. De toernooicommissie onder leiding van Janny Marcus-Vonk spreekt van een geslaagd en sfeervol eindejaarstoernooi. De uitslagen en alle winnaars zijn te vinden op de websites www.toernooi.nl en www.keltenwoud.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie