Doelpunten: Laurens Foekens 1-0; Stefan Tolhoek 1-1; Laurens Foekens 2-1.

29 februari 2012 om 00:00 Voetbal

,,Op de dinsdagavond training zag het er nog slecht uit. Zowel Laurens Foekens als Lars Spans waren te geblesseerd om tegen BAS te spelen. We hebben onze oud speler Sjoerd de Jong als fysiotherapeut ingeschakeld, om hen speelklaar te krijgen. Dat is gelukt. En als je dan met 2-1 wint, moeten we hem daarvoor bedanken’’, benadrukte Fred van Zutphen. Juist Foekens scoorde twee keer, waarvan de eerste na een kwartier. ,,Het eerste half uur waren wij heer en meester’’, stelde de trainer. De nummer vier uit Biddinghuizen kwam net voor de rust op gelijke hoogte. Gijsbert Bunt verkeek zich op een stuiterbal, Tolhoek profiteerde: 1-1. In het tweede bedrijf was het tot een minuut of twintig voor tijd wachten voordat Foekens uit de kluts scoorde. Net als bij het eerste doelpunt stond Ivo Bakker aan de basis. Bakker was ook betrokken bij een tweetal rode kaarten voor BAS spelers, die na de 2-1 vielen. ,,We verzuimden om BAS op grotere achterstand te zetten’’, had Van Zutphen geconstateerd. ,,Voor de rest vind ik dat wij redelijk tot goed hebben gespeeld. Dit is een mooi begin om uit de onderste regionen te komen.’’