Doelpunten: Raoul Berends 0-1; Marne Bakker 1-1; Ali Alkan 1-2.

11 april 2012 om 00:00 Voetbal

DTS Ede heeft in de uitwedstrijd tegen d’ Olde Veste’54 goede zaken gedaan. DTS wist een benauwde maar verdiende 1-2 zege te behalen. Het gehavende d’Olde Veste werkte hard, maar de Edenaren speelden beter. DTS nam na een klutssituatie de leiding. Het was Raoul Berends die het laatste tikje gaf: 0-1. De thuisclub scoorde uit de enige kans. Marne Bakker wist met een mooi schot gelijk te maken: 1-1.

DTS nam weer het initiatief en kwam nog voor rust op een 1-2 voorsprong. Bij een inzet tikte de Steenwijkse doelman de bal uit de hoek, maar de rebound was een prooi voor Ali Alkan: 1-2. In de tweede helft was er veel irritatie in het veld. De wedstrijd lag om de haverklap stil wegens een blessuregeval. DTS controleerde de wedstrijd en gaf niets weg. Slechts bij een paar scrimmages en schoten van afstand had d’Olde Veste mogelijkheden. Maar de Edese equipe van trainer Eric Speelziek gaf mede door goed optreden van doelman Özkan Yilmaz geen krimp.