Johan Pater

11 april 2012 om 00:00 Voetbal

FC Jeugd is wel schuldig aan het staken, wegens wanordelijkheden, van de wedstrijd tegen AZ2000. Maar de club werd vrijgesproken van de beschuldiging ‘het trekken en duwen aan de scheidsrechter’. Dit op basis van verklaringen die de KNVB tuchtcommissie hoorde van de delegaties en de scheidsrechter.

Een mild oordeel volgde. De Edese vijfdeklasser hangt een voorwaardelijke boete van 100 euro, met een proeftijd van een jaar boven het hoofd. Tegen individuele spelers werd geen straf uitgedeeld. Wel moet de club de kosten (175 euro) van mondelinge behandeling van de strafzaak betalen.

DTS Ede heeft de selectie voor volgend seizoen uitgebreid met Jamal Bendadi. Aanvaller Bendadi, die bij DTS mee trainde, maakt de overstap naar de eersteklasser. Bendadi haakte eerder dit seizoen af bij topklasser GVVV, waar hij in het tweede elftal speelde. Eerder maakte hij bij Fortissimo furore.

Lennart van de Peppel vertrekt naar de amateurs van NEC. De 24-jarige aanvaller van Bennekom kreeg geen nieuwe aanbieding van zijn huidige club, waar hij op het tweede plan is beland. NEC speelt in de hoofdklasse C van het zondagvoetbal. Van de Peppel studeert ook in Nijmegen.

De selectie van Ede/Victoria krijgt al aardig vorm voor het komende seizoen. Bryan Voois, Ky Jong Chen, Geoffrey van de Kamp, Hicham Hamdaoui, Pieter Willem Vollbehr, Dennis Diepeveen, Aziz el Anbri, Moumen Hamdaoui en Arjen van de Kamp hebben aangegeven bij de nummer twee van de vierde klasse A te blijven. Doelman Diepeveen stond in de belangstelling van Fortissimo. Mohammed Messaoui, Jeroen van Holland, Mohammed el Hassnaoui (allen DTS Jeugd), Patrick Post (Fortissimo Jeugd) en Arne de Muijnck (WVF 2) zijn de eerste vijf nieuwelingen die zich hebben gemeld op sportpark De Hoekelumse Eng. Andrew Dekker, Peter van der Horst en Fabian Labrijn zijn bezig aan hun laatste jaar. Alle drie de routiniers stoppen met het eerste elftal.

Bij DVS tegen Otterlo viel Jeroen Janssen weer in. ,,Het gesprek van donderdagavond heeft alleen maar winnaars opgeleverd’’, verklapte trainer Van Zutphen. ,,Jeroen is de rest van het seizoen gewoon weer beschikbaar.’’

Johan Pater (31) heeft Lunteren laten weten het komende seizoen op De Wormshoef te spelen. ,,Daar had ik niet op gerekend’’, reageert bestuurslid technische zaken Gert Veller. ,,Maar Johan wil graag zijn carrière afsluiten waar hij ooit is begonnen. Wij denken dat hij een meerwaarde voor ons kan zijn. Hij is van harte welkom.’’

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie