Naar circus Bongo

2 mei 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - In samenwerking met enkele ondernemingen in Ede blijft Tesqua Health- & Racketcentre inwoners van Ede met diverse acties verrassen.

Wilma Aalbers was de gelukkige winnaar van de laatste actie die Tesqua hield, in samenwerking met Shoeby Fashion.

Uit alle deelnemers die een kaart in hadden gevuld bij de kledingwinkel, won Aalbers de hoofdprijs. Zij mag een jaar lang gratis sporten.

Op de foto ontvangt de winnares de prijs uit handen van Liset Reemst van Tesqua Health & Racketcentre en Miranda van Koesveld (vestigingsmanager Shoeby Fashion Bellestein).

BENNEKOM - Bakkerij ten Veen aan de Eikenlaan in Bennekom is in een geheel nieuw jasje gestoken. De afgelopen drie weken is hard gewerkt aan een grondige modernisering van het winkelinterieur en het resultaat mag er volgens de ondernemer zijn.

Na 15 jaar was het interieur hard toe aan vernieuwing en er zijn een aantal aanpassingen uitgevoerd. In de nieuwe winkel kunnen de klanten nu optimaal worden geholpen en is ook het werkcomfort voor de medewerkers verbeterd.

Om deze vernieuwing te realiseren hebben Corné en Ingrid ten Veen de interieurbouwer Linthorst uit Lunteren in de arm genomen. Deze samenwerking heeft geleid tot een stijlvolle en eigentijdse winkel, die voldoet aan alle eisen die aan een bakkerswinkel worden gesteld.

In de nieuwe winkel richten Corné en Ingrid zich naast de verkoop van ambachtelijk brood en banket ook op de verkoop van luxe kaassoorten, delicatessen en exclusieve lekkernijen. Door dit brede assortiment willen zij hun klanten zoveel mogelijk een totaalpakket aanbieden.

Vanaf vrijdag 4 mei heten de medewerkers van Bakkerij ten Veen hun klanten van harte welkom in de vernieuwde winkel aan de Eikenlaan in Bennekom.

De afgelopen drie weken werden de klanten vanuit een verkoopwagen voorzien (zie foto).

BENNEKOM - Bij supermarkt C1000 kunnen klanten sparen voor een voordelig kaartje voor Circus Bongo. Het circus komt met een nieuw programma naar Wageningen.

Exclusief voor C1000 klanten in Bennekom en Wageningen worden in totaal vier voorstellingen gegeven op vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni bij Stadion de Wageningse Berg in Wageningen. Bij besteding van elke vijf euro ontvangen klanten een circuszegel. Met 12 zegels, een volle spaarkaart, kost een kaartje 3 euro.

De gehele voorstelling zijn de circusbezoekers op op bezoek op de camping. ,,Vergeet dus niet uw pen of potlood mee te nemen, want misschien is er deze dag wel een bingo”, aldus het circus.

De spaaractie loopt van woensdag 2 mei tot en met dinsdag 12 juni. ,,Wees er snel bij want op is op”, meldt de supermarkt.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie