Week van de Professional bij CHE

28 april 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) houdt van 9 tot en met 15 mei de Week van de Professional. De CHE werkt veel samen met en voor professionals in het werkveld. Tijdens de week is er op de CHE onder meer een symposium, een open avond, een jubileum, een alumnidag en een lezing.

Professionals participeren op de CHE bijvoorbeeld als gastdocent of als stagebegeleider of volgen zelf nascholing bij de CHE. Jaarlijks volgen honderden professionals een deeltijd- en duale opleiding of een cursus of post-hbo opleiding via CHE-Transfer. De verschillende lectoraten onderzoeken 'best practices' in het werkveld en delen hun kennis ook graag weer met professionals.

In de Week van de Professional is er een breed pallet aan activiteiten voor professionals uit diverse werkvelden. Zo houdt de opleiding Leraar Basisonderwijs op 9 mei een alumnibijeenkomst met workshops over actuele thema's. Op 10 mei 2012 zijn alle MER-alumni uitgenodigd om samen met medewerkers en studenten het tienjarig bestaan van de opleiding Management, Economie en Recht te vieren. De feestelijkheden starten met het jubileumcongres 'De integere professional'.

Ook organiseert de Academie Theologie die avond een lezing over de reformatoren. Vrijdag 11 mei is er een open lesdag voor geïnteresseerden in de opleiding Godsdienst Pastoraal Werk. De Week van de Professional sluit af met een symposium over de gevoelige relatie tussen religie en journalistiek, getiteld 'Geloof in de media?!' Sprekers op dit symposium zijn o.a. Antoine Bodar en Hans Laroes.

Open Avond CHE-Transfer

Maandag 14 mei is er een uitgebreide open avond voor CHE-Transfer en is er voor diverse opleidingen de mogelijkheid om proeflessen te volgen. CHE-Transfer biedt cursussen, opleidingen en maatwerk. Voor de opleidingen van Transfer Sociale Studies, het Instituut Contextuele Benadering, Educatie, Theologie en Gezondheidszorg kun je deze avond meer info krijgen. Proeflessen voor deeltijd onderwijs kunnen gevolgd worden bij Sociale Studies, Verpleegkunde en Leraar Basisonderwijs.

Meer informatie: www.che.nl/professionals.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie