Danjil op de planken tijdens ‘Roots on Stage’

13 juni 2012 om 00:00 Cultuur

EDE - Ede viert eind deze maand de zomer met festival Roots in the Woods. Het evenement wordt gehouden op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 1 juli op het Raadhuisplein in Ede. Volgens de organisatie heeft het festival een gevarieerd programma voor jong en oud. De zaterdagavond staat in het teken van muziek: Roots on Stage.

Op het Mainstage van het festival trapt Danjil Roots on Stage af. Hij start om 17.30 uur en neemt een speciale gast mee. Danjil deed mee aan de tweede editie van televisieprogramma The Voice of Holland. Na het optreden van Danjil kunnen de bezoekers in het Houten Theater genieten van de ‘rootsy’ gitaarklanken van The Wall.

Maar er is in de avonduren meer lokaal talent. Zo zijn onder meer de bands Travelin’ Light, Benjamin en Friends, The Stereo Fools en Back Seat Driver te zien.

Bezoekers kunnen op Roots on Stage ook zelf hun muzikale talenten uitoefenen. Bijvoorbeeld tijdens de Beatbox Workshop. Randall geeft in het Houten Theater het goede voorbeeld. Ook is er een graffiti workshop als afwisseling op de muziek. De avond wordt afgesloten door Lé-fi&Patski (8Bahn All Stars), met de speciaal voor Roots in the Woods aangepaste muziekstijl ‘Modern Soul Disco Funk Boogie’.

Meer informatie is te vinden op www.rootsinthewoods.nl. Datum: 29, 30 juni en 1 juli, Raadhuisplein, Ede. De toegang tot het terrein is gratis.

Foto:

The voice of Holland-deelnemer Danjil treedt op tijdens Roots on Stage.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie