Vet rock 'n roll op de markt bij Van der Werf Filmavond

26 juli 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - De Stichting Heideweek heeft een kleine uitdaging met de Van der Werf Filmavond opgelost. De verdeler van de filmrechten van Grease (Paramount) bestaat 100 jaar bestaat en ze gaan dit vieren. Een aantal klassiekers, waaronder Grease, komen opnieuw in de bioscoop. Daarom is er geen toestemming deze film in het openbaar te vertonen.

Een waardige vervanger met dezelfde 'looks en feelings' is American Graffiti, 'de' topfilm voor in de open lucht! American Graffiti is een Amerikaanse komische film uit 1973, geregisseerd door George Lucas (Star Wars), met in de hoofdrollen onder andere Richard Dreyfuss, Ron Howard en Harrison Ford. De film volgt vier schoolvrienden in het stadje Modesto (Californië) die in 1962 een laatste nacht doorbrengen voordat ze uit elkaar gaan om elders in het land te gaan studeren. De film heeft een soundtrack van bijna 50 rock'n'roll-nummers uit de jaren 50 waaronder muziek van Bill Haley, Chuck Berry, Fats Domino en Buddy Holly. American Graffiti won twee Golden Globes en werd genomineerd voor vijf Oscars.

Kortom de vetkuif kan blijven, het leren mag aan de kapstok blijven hangen en de petticoat niet opbergen, want die hebben we op 20 augustus nodig op het marktplein! American Graffiti: 'Where were you in '62'?

Er zijn nog plaatsen beschikbaar. De toegang is gratis. Wel is het belangrijk vooraf aan te melden bij Van der Werf. Dat kan bij Stefan Huibers bij Peugeot Van der Werf via heideweek@werfede.nl 

'Vermeld daarbij dan het kenteken van de auto, een mobiel nummer en met hoeveel personen je komt. Dan wordt er een plaats voor jullie en je auto gereserveerd. Die avond word je ontvangen en naar je gereserveerde plaats begeleid. Mail op tijd, gezien de beperkte ruimte is vol helaas ook echt vol'.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie