Blauw Geel'55 straalt plezier uit bij eerste training

28 juli 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Plezier, inzet en saamhorigheid, dat straalde de kersverse eersteklasser Blauw Geel '55 uit.

Tijdens de eerste training (zaterdag, red.) ging het er meteen vol tegenaan. De gretigheid was in de zo nu en dan felle duels duidelijk zichtbaar. ,,Het is goed om te zien dat iedereen er weer zin in heeft. Maar we moeten wel uitkijken dat we niet meteen tegen blessures oplopen", waarschuwde trainer Marcel van der Hoop.

De trainer,terzijde gestaan door zijn assistent Fred Schuurman, kon gerust zijn. Na een pittige trainingsdag, waren er geen blessures, die zorgen baarden.

In de partijtjes vielen vooral Michael Beekhuizen en Jorik van Ruiswijk op. Het hard werkende maar frivole duo was duidelijk aanwezig. Van Ruiswijk door zijn snelle passeer bewegingen en loopacties en Beekhuizen door onder meer een leep balletje dat maar net op de paal belandde.

Voor de aanwezige voetballiefhebbers was de eerste training van Blauw Geel een genot om naar te kijken. Dat vond ook oud-keeper en dit seizoen keeperstrainer Michel van Beek.

,,Ik heb er weer zin. Het is gewoon lekker om onderdeel van Blauw Geel te blijven. Twee keer in de week trainen en bouwen aan een stabiele eersteklasser. Daarnaast blijf ik zelf ook nog in de running", keek hij vooruit.

Komende zaterdag ( 4 augustus) staat voor de Peppelensteeg bewoners de eerste oefenwedstrijd op het programma. Het Wekeromse SDS '55 komt op bezoek. De aftrap staat gepland voor 14.30 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie