Masterclasses in Kröller-Müller

15 augustus 2012 om 00:00 Cultuur

OTTERLO - Zes topmusici van internationale reputatie geven in de week van 24 tot en met 29 augustus masterclasses in het auditorium van het Kröller-Müller Museum. Op zondag 26 augustus (aanvang 14.30 uur) wordt een concert verzorgd door deelnemers aan de ‘Masterclass Apeldoorn’ in .schouwburg Orpheus in Apeldoorn.

Hieraan nemen zo’n 40 jonge getalenteerde muziekstudenten uit vele landen deel. Zowel deelnemers als docenten geven op diverse plaatsen in Nederland concerten. De volgende masters verzorgen de lessen: Philippe Graffin (viool), Ásdís Valdimarsdóttir (altviool), Gary Hoffman (cello), Pascal Devoyon (piano), Charles Neidich (klarinet) en Nobuko Imai (altviool).

Het concert wordt georganiseerd door de Internationale Stichting Masterclass Apeldoorn en is gratis voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

Het programma en de uitvoerenden worden pas bepaald tijdens de Masterclassweek. Meer informatie vindt u op de website www.masterclass-apeldoorn.nl .

Het Kröller-Müller Museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur, de beeldentuin sluit om 16.30 uur. Informatie voor het publiek: tel. 0318-591241 en www.kmm.nl, Facebook.com/krollermuller, Twittter.com/krollermuller.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie