Concert Remco Hakkert

19 september 2012 om 00:00 Cultuur

EDE - Rapper Yes-r verzorgt donderdag 20 september van 19.00 tot 20.00 uur een signeersessie bij MediaMark aan de Brouwerstraat in Ede.

Op 16-jarige leeftijd begon Yes-r al met rappen maar in 2005 brak hij echt door toen hij samen met zijn neef Ali-B de track ‘Leipe Mocro Flavour’ uitbracht, die een #2 positie haalde in de Top40. Nu is de 26 jarige rapper volwassen geworden en dat is te horen op zijn nieuwe album ‘Fashion’. Het gehele album is live ingespeeld wat ervoor zorgt dat het toegankelijker is voor de doelgroep 25+. Op het album staan gastbijdrage van onder anderen Angela Groothuizen, Ruth Jacott, Brace en Rolf Sanchez.

Eerdere singles van dit album waren onder meer de top 10 hit ‘Heimwee’ die hij samen met Angela Groothuizen heeft opgenomen in het succesvolle tv programma Studio 9 en hitsingle ‘Als Er Geen Morgen Was’ die titelsong was van de succesvolle Nederlandse bioscoop film Zombibi.

De bekendheid van Yes-R is enorm toegenomen sinds zijn optreden aan het populaire TV programma ‘De Beste Zangers Van Nederland’. Tevens zal hij vanaf september onder meer te zien zijn in de tv programma’s ‘De Zomer Voorbij’ van Jan Smit, ‘Wie Is De Reisleider’ en in een nieuw SBS programma.

Bovendien zal hij maar liefst vijf keer als gast optreden op de uitverkochte Ahoy concerten van 15 jaar Jan Smit.

Rond de release verschijnt een coverstory in de Telegraaf (Prive pagina) over het album en Yes-R zijn toekomst plannen. Hij staat op de cover van het C1000 magazine (oplage van 1 miljoen). En verschillende bladen zullen aandacht schenken aan het album zoals bijvoorbeeld Grazia, Cosmo Girl, Girlz, FHM.

EDE - In de Reehorst in Ede vindt zaterdag 22 september de 37ste Lees & Luisterbeurs plaats. Om 10.00 uur gaan de deuren open voor een afwisselend programma voor jong en oud. Zo verzorgt Remco Hakkert met zijn band en het Centre Gospel Choir een concert en gaat de kindertheatervoorstelling ‘Ik stuur je de zon’ in première.

Uitgeverijen presenteren hun nieuwste boeken en er zijn signeersessies en workshops. Het Christelijk Literair Overleg (CLO) organiseert een literair café en fotograaf Jaco Klamer is aanwezig met zijn fototentoonstelling Qoxoti, vluchten voor de dorst. De toegang tot de beursvloer is gratis. Deelname aan een programma kost een euro per programmaonderdeel. Meer info op: www.leesenluisterbeurs.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie