Nu ook trouwen in Het Uilenbos Lunteren

19 september 2012 om 00:00 Ondernemend

José Klein Tuente, die samen met haar partner John Meijer de scepter zwaait over Het Uilenbos, kijkt ook terug op een mooie dag. ,,Het is heel goed gegaan, het was heel leuk. De openhaard was aan. En de naaste familie en het bruidspaar was daarom heen gezet. Het was heel intiem.” Naast de huwelijksplechtigheid is het ook mogelijk de kerkdienst na het huwelijk te houden in Het Uilenbos. En natuurlijk als het officiële gedeelte voorbij is ook het feest.

LUNTEREN - In Partycentrum Het Uilenbos aan de Engweg 61 is kortgeleden het eerste huwelijk gesloten. Het Bennekomse echtpaar Westrik zei ten overstaan van de ambtenaar van de burgerlijke stand het jawoord. Momenteel genieten de jonge echtelieden van een vakantie in Cuba. En kunnen zij in het eiland van Fidel Castro vol tevredenheid terugkijken op de mooiste dag van hun leven in Het Uilenbos.

Het geeft wat extra werk, het maakt José Klein Tuente, die als meisje van veertien jaar al werkte in Het Uilenbos, niet uit. Bij Het Uilenbos wordt alles uit de kast gehaald om de echtelieden een mooie dag te bezorgen. Wie niet wil trouwen in het Lunterse etablissement, dat verscholen ligt in de bossen, blijft er natuurlijk van harte welkom om er een feest te geven. Maar alles in een is ook niet verkeerd.

Pinkenschuur

Het Uilenbos heeft naast de grote zaal een pannenkoekenhuis, een speeltuin en een kinderboerderij. En natuurlijk de pinkenschuur. Van 1 april tot 1 november is Het Uilenbos alle dagen van de week geopend. ,,Van ‘s morgens tien tot ‘s nachts half twee. Na 1 november sluiten we doordeweeks. Maar zijn altijd open als we een partijtje van meer dan vijftien personen hebben. Vrijdagavond zijn we dan in die periode ‘s middags vanaf vijf uur open. En zaterdags en zondags.”

Voor een overheerlijke pannenkoek is Het Uilenbos het adres waar je moet zijn. Ook voor een kinderfeestje. ,,Vanaf 1 april tot 1 november kun je elke dag bij ons een kinderfeestje houden. Dat kost 8.75 euro per kind. Het menu is naar keuze. Dan moet je denken aan een feestpannenkoek, patat met frikadel, patat met kroket. En verder drankjes naar keuze. De entree naar de kinderboerderij en de speeltuin zit ook in dat bedrag. En een leuke verrassing uit de schatkist voor alle kindjes. Het eten is tussen 12.00 en 16.00 uur. Vanaf 1 november tot 1 april kun je alleen een kinderfeestje in de weekeinden houden.”

Op 1 november 2012 is José Klein Tuente al weer vijftien jaar zelfstandig aan het werk in Het Uilenbos. ,,De zaal hebben opgeknapt, het was heel oubollig. Voor de rest is het allemaal gemoderniseerd. In de toekomst wil in nog wat doen met de pinkenstal. Dat kan nu nog niet. De mensen komen hier overal vandaan. Binnenkort gaan we onze website moderniseren. Wie wil zijn hoe het er hier allemaal moet kijken op you tube en ‘Uilenbos’ intypen. Dan volgt er een hele presentatie.”

Vanaf 1 november wordt het wat rustiger in Het Uilenbos. De mensen blijven van harte welkom. ,,We hebben dan wat extra’s met onbeperkt spare ribs eten. Het kaasmenu is er dan ook weer bij.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie